Home Lifestyle Rosanna en Niels wagen zich voor een tweede keer aan de ultieme...

Rosanna en Niels wagen zich voor een tweede keer aan de ultieme relatietest in ‘Temptation Island VIPS’

Die tatoeages, spierballen en vlijmscherpe nagels herkennen we uit de duizend...

Het was te verwachten dat er een ‘Temptation Island’-koppel zou zijn dat de spotlight genoeg mist om nog een keer deel te nemen aan de ultieme relatietest. Videoland bevestigde ons vermoeden zonet door een video van het tweede ‘Temptation Island VIPS’-koppel online te gooien. Die spierballen, tatoeages en vlijmscherpe nagels denken wij te herkennen…

Tweede test

Gezichten hebben we niet nodig om Niels en Rosanna van ‘Temptation Island 2017’ te herkennen in onderstaande teaserbeelden. De tatoeages, gespierde lichamen en het feit dat we weten dat het koppel heel graag in de belangstelling staat, zeggen genoeg. Ook de roze koffer voor de vrouw en het blauwe exemplaar voor de man passen perfect in het plaatje van Niels en Rosanna, wiens ambitie het lijkt te zijn om als reallife Ken en Barbie door het leven te gaan.

Nederland boven

Als onze vermoedens kloppen, vertrokken Niels en Rosanna op 17 april samen met drie andere bekende koppels en een heleboel vrijgezellen richting Mexico voor de opnames van ‘Temptation Island VIPS’. Dat zou kunnen kloppen, want Niels postte tussen 15 april en 3 mei niets op Instagram. Bij Rosanna was er eveneens niets te zien tussen 16 april en 3 mei. Ondertussen lijken de opnames er dus op te zitten en is het koppel – of ex-koppel? – terug in Nederland.

Vermoedelijk zullen Niels en Rosanna voor ons de enige gekende gezichten zijn die deelnemen aan de VIP-versie van ‘Temptation Island’. Het programma is een Nederlandse productie en draait dus rond BN’ers. ‘Temptation Island VIPS’ zal ook alleen op de Nederlandse streamingdienst Videoland te zien zijn. Je kan vanuit België wel een abonnement nemen, maar betaalt dus 8,99 euro per maand. De eerste aflevering zal vanaf 7 juni te bekijken zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.