Home Lifestyle ‘Temptation’ Kevin: ‘Twee weken voor ons vertrek naar Thailand stond Megan nog...

‘Temptation’ Kevin: ‘Twee weken voor ons vertrek naar Thailand stond Megan nog te zoenen met een ander’

'Toen mijn vrienden hoorden dat ik met Megan samen was, verklaarden ze mij gek. "Die heeft elk weekend een ander", klonk het.'

Temptation
© Instagram @kevinmalengier/ Instagram @desaevermegan

‘Temptation Island’ mag dan voorbij zijn, er wordt nog steeds lustig met modder gegooid in de boekjes. Deze week is het Kevin die geen goed woord over heeft voor zijn ex Megan. ‘Nu het programma voorbij is, vind ik dat de waarheid geweten mag zijn’, zegt hij in Dag Allemaal.

Hypocriet

Kevin is duidelijk niet blij met de manier waarop zijn relatie met Megan neergezet werd in het programma en in de pers. Dat laat hij blijken in een interview met Dag Allemaal. ‘Ik ga mij niet heiliger voordoen dan ik ben. Ik héb fouten gemaakt in mijn relatie. Ik bén vreemdgegaan, en meer dan één keer. Maar Megan ook’, verklaart de Oostendenaar. Megan gaf op televisie toe Kevin een keer uit wraak voor een van zijn slippertjes bedrogen te hebben, maar volgens hem bleef het niet bij die ene keer. ‘Twee weken voor ons vertrek stond ze nog te zoenen met een ander. In de zomer zijn we samen naar Spanje gegaan. Het werd een week vol ruzies en discussies, met als extra bommetje Megan die mij vertelt dat ze mij kort voordien twéé keer bedrogen had’, vertelt Kevin.

Vlak voor het vertrek naar Temptation Island begonnen Megan en ik al te beseffen dat we beter af zijn zónder elkaar.

Volgens Kevin wil zijn ex overkomen als een heilig boontje en van hem de boeman maken. Maar dat is niet de werkelijkheid, zegt hij. ‘Megan zit anders in elkaar dan ze iedereen wil doen geloven. Laten we zeggen dat ze nogal hypocriet is. Hier in Oostende kennen de mensen een heel andere  Megan en die is iets minder braaf, zeg maar.’ Kevin werd naar eigen zeggen dan ook gewaarschuwd bij het begin van zijn relatie met Megan. ‘Toen mijn vrienden hoorden dat ik met haar samen was, verklaarden ze mij voor gek. “Toch niet met die Megan? Die heeft elk weekend een ander”, klonk het. En dat was niet het enige slechte wat over haar gezegd werd’, zegt Kevin. Al wil de Oostendenaar niet duidelijk zeggen wat hij met dat laatste bedoelt.

Geen ruggengraat

Naar eigen zeggen wist Kevin bij het begin van ‘Temptation Island’ heel goed dat hun relatie te ongezond was om de test te overleven. ‘Een vriendin van Megan had ons ingeschreven. Zelf had ik eigenlijk niet veel zin. Daarvoor zat het al té scheef tussen ons. Ik denk zelfs dat we vlak voor vertrek al begonnen te beseffen dat we beter af zijn zónder elkaar.’ Dat het scheef zat tussen hen lag volgens Kevin vooral aan Megan. ‘Pas op: Megan heeft haar goede kanten, hé. Maar hoe langer ik in die relatie zat, hoe minder graag ik haar zag. Weet je, ze is nogal beïnvloedbaar. Een zwarte muur krijg je aan haar als blauw verkocht. Je kan haar alles laten doen of zeggen, het is een meisje zonder ruggengraat of eigen wil en daar begon ik mij aan te ergeren. Misschien ging ik daarom zo vaak vreemd, als vlucht?’

We doen alvast een kleine voorspelling: volgende week lezen we Megans reactie in de boekjes. We zijn benieuwd!

Meer over ‘Temptation’ lees je hier!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.