Home Lifestyle ‘Temptation Island’-verleidsters Zwanetta en Maxime laten matching tattoos zetten

‘Temptation Island’-verleidsters Zwanetta en Maxime laten matching tattoos zetten

Want mannen het hof maken schept natuurlijk een band.

Of Zwanetta effectief het hart van Mezdi heeft veroverd tijdens ‘Temptation Island’, weten we niet zeker. Wat we al wel weten, is dat de wulpse krullenbol een beste vriendin mee naar huis heeft genomen. Samen met verleidster Maxime liet ze namelijk een matching tattoo zetten.

De nieuwe lading verleidsters van ‘Temptation Island‘ kan het bijzonder goed met elkaar vinden, zeker Zwanetta en Maxime. De twee lieten hun liefde voor elkaar namelijk vereeuwigen met een matching tattoo. Want ja, mannen het hof maken schept natuurlijk een band.

Matching

Zwanetta en Maxime lieten in hun decolleté een nieuw streepje inkt zetten. Dat legden de dames allemaal zorgvuldig vast op Instagram Story. Of de tattoo een speciale betekenis heeft, verklapte het duo nog niet. Wat vinden jullie trouwens van de nieuwe coupe van Zwanetta? Bye, bye wilde krullen!

1 / 4
Matching tattoo
Matching tattoo
Matching tattoo
Matching tattoo
Matching tattoo
Matching tattoo

Matching tattoo
Matching tattoo

Matching tattoo
Matching tattoo

Matching tattoo
Matching tattoo

De Tempa Brothers

Het is niet de eerste keer dat er een ‘Temptation’-vriendschap wordt bezegeld met een tattoo. Vorig jaar lieten Merijn, Jefferson en Herbert het plaatje van de Tempa Brothers op hun arm tatoeëren door verleidster Pommeline.

Tempabrothers, new ink made by @pommelinetilliere ??? #familie??

A post shared by Merijn Murk (@merijn_brooklyn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: