Home Lifestyle UH-OH: zo maakt verleider Alex zijn entree in ‘Temptation Island VIPS’

UH-OH: zo maakt verleider Alex zijn entree in ‘Temptation Island VIPS’

'Ik ga wéér vieze dingen doen met je meisje.'

youtube

Niels en Rosanna gingen vorig jaar allebei serieus in de fout op ‘Temptation Island’, maar ze besloten hun relatie een tweede kans te geven. Die stellen ze opnieuw op de proef in ‘Temptation Island VIPS’ waar heel binnenkort een oude bekende opduikt: Alex. We krijgen nu te zien hoe hij zijn entree maakt.

We wisten al dat verleider Alex zou opduiken in ‘Temptation Island VIPS’, de vraag was alleen wanneer en vooral hoe! Er is nu een teaser gelost van zijn terugkeer en hij heeft zijn entree alleszins niet gemist. Hij stelde zich de vorige keer voor aan Niels als de man die vieze dingen zou doen met zijn meisje en speciaal voor de VIPS-editie haalt hij die stevige oneliner nog eens van onder het stof. ‘Ik ga wéér vieze dingen doen met je meisje’, aldus Alex als een echte geblondeerde Romeo vanop het balkon van het resort.

‘Het wordt geschift’

Zal hij Rosanna opnieuw kronen tot zijn Julia? Dat zullen we de komende weken te weten komen. Feit is dat Niels er alles behalve gerust in is. ‘Dat gaat zeker niet gebeuren vriend’, waarschuwt hij de spierbundel. Maar zijn Roosje bezweek al eerder voor de charmes – lees: spieren – van Alex die ze nu dankzij zijn fluorescerende witte tanden zelfs in het donker zal terugvinden. ‘Ik ben terug’, aldus Alex. ‘Het wordt geschift!’

Rosanna kreeg in de vorige afleveringen al niet zo fraaie beelden voorgeschoteld van haar Niels die opnieuw iets te close was met een van de verleidsters. Neemt ze zoals de vorige keer weer wraak op hem door zich op Alex te storten of slaagt ze er deze keer in om haar handjes – en de rest – thuis te houden? To be continued!

Wie niet kan wachten om te zien wat zich allemaal afspeelt in het bloedhete Mexico kan ‘Temptation Island VIPS’ volgen op de Nederlandse streamingdienst Videoland. Voor 8,99 euro per maand kan je alle afleveringen als eerste bekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.