Home Lifestyle ZIEN: Rosanna gaat door het lint na eerste kampvuur in ‘Temptation Island...

ZIEN: Rosanna gaat door het lint na eerste kampvuur in ‘Temptation Island VIPS’

'Eerste kampvuur: jij huilt, jij huilt, jij huilt en jij gaat huilen!': de voorspelling van één van de verleidsters lijkt uit te komen.

Sommige ezels zijn net iets hardleerser dan andere en stoten zich wel twee keer aan dezelfde steen. Dat bewijst ‘Temptation’ Niels. Want net als de eerste keer dat hij en zijn vriendin Rosanna deelnamen aan ‘Temptation Island’, gaat hij in de VIP-versie al snel over de schreef. En ook deze keer is Rosanna woest na het eerste kampvuur. Dat lijken we alleszins te kunnen opmaken uit teaserbeelden van de vierde aflevering. Weet je nog hoe Roos de vorige keer op de slechte beelden van haar Niels reageerde? Juist, ja.

Rosanna of Fabiola?

We mogen dan geen abonnement op Videoland hebben, via het internet kunnen we het Nederlandse ‘Temptation Island VIPS’ toch een beetje volgen. Al heel snel werd duidelijk dat ervaren rot Niels ook deze keer zijn handjes niet zou thuishouden. Verleidster Fabiola, een dubbelganger van zijn vriendin Rosanna minus de opgeblazen lippen en borsten, gaat namelijk hard voor de kleerkast.

In de eerste twee afleveringen waren al enkele intimiteiten tussen de twee te zien die Roos in een minuut op haar paard zullen krijgen. Zo zit Fabiola op een bepaald moment zo goed als naakt op Niels’ bed te dansen – ‘Sorry, ik verkracht je bed helemaal!’ – en legt hij zijn hand casually op haar been. Bovendien beweert de verleidster dat ze ‘zijn piemel in het voorbijgaan even aanraakte’.

Wraak met Alex?

Niels speelt een heel gevaarlijk spelletje, want in de vierde aflevering krijgt zijn Roosje die beelden van hem en Fabiola te zien bij het eerste kampvuur. En zoals verwacht gaat ze door het lint.

Het spel wordt extra gevaarlijk als je bedenkt dat niemand minder dan oude bekende Alex later in het programma zijn entrée zal maken. Dat was namelijk al te zien in een voorstukje. Mocht je het vergeten zijn: Alex is de verleider met wie Rosanna bij hun eerste deelname in bed dook nadat ze te zien kreeg hoe Niels aan Parastoo’s punani zat. Achteraf werd zelfs gezegd dat Roos door die vrijpartij in het ziekenhuis belandde, maar dat ontkennen beide partijen. Anyhow, Niels is met vuur aan het spelen, dat is zeker. We’ll keep you posted!

Meer ‘Temptation’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.