Home Lifestyle ‘Ik ga u kapot boren’: Pommeline en Fabrizio filmen hun seksleven voor...

‘Ik ga u kapot boren’: Pommeline en Fabrizio filmen hun seksleven voor nieuw VIJF-programma

In 'Sex Tape' zullen verschillende Vlaamse koppels hun seksleven laten analyseren door - wie anders dan - Goedele Liekens.

Pommeline en Fabrizio
© VIJF

Hoe krijgen we een nieuw programma onder de aandacht, vroeg men zich enkele maanden geleden af bij VIJF. Door een bekend koppel te laten opdraven, klonk het antwoord. Dus mochten Pommeline en Fabrizio – die de zender voor het gemak Pommelizio doopte – een week lang hun bedactiviteiten filmen om ze in het najaar te laten analyseren door seksgoeroe Goedele Liekens in ‘Sex Tape’.

Sex Tape

In april ging VIJF op zoek naar Vlaamse koppels die hun relatie en seksleven een week lang op film wilden vastleggen om het beeldmateriaal vervolgens uitvoerig te bespreken met Goedele Liekens, eveneens voor het alziend oog van de camera. De zender vond ‘Temptation Island’-koppel Pommeline en Fabrizio bereid dit te doen, en zij zullen dan ook de allereerste aflevering van het programma sieren.

In de eerste beelden van ‘Sex Tape’ zien we hoe een hardwerkende Fabrizio en Pommeline minder aan seks toekomen dan ze zouden willen. Zoals beloofd gaat de camera mee naar de slaapkamer wanneer het dan wel een keer gebeurt, met beelden in ware ‘Temptation Island’-stijl tot gevolg. Wij zijn nu al benieuwd naar wat ons Goedele te zeggen heeft over sekspraat à la ‘Ik ga u kapot boren’ en ‘Ik ben leeggespoten’. Of bestaan er echt vrouwen die het daar warm van krijgen?


 
 

‘Sex Tape’ zal dit najaar te zien zijn op VIJF. Een exacte datum is nog niet bekend.

Meer ‘Temptation Island’: