Home Lifestyle WAT: ‘vrijgezel’ Alex had tijdens de opnames van ‘Temptation Island VIPS’ al...

WAT: ‘vrijgezel’ Alex had tijdens de opnames van ‘Temptation Island VIPS’ al een relatie met Erin

Én de verleider beledigde Niels' Rosanna publiekelijk.

© Instagram: @alexx.mass

De laatste jaren gaat het hard voor reality-tv-ster Alex Maas. Vorig jaar nam hij nog als verleider deel aan ‘Temptation Island’. Daar verzekerde hij de Nederlandse deelnemer Niels dat hij ‘vieze dingen’ zou doen met zijn Rosanna. En het lukte hem nog ook! Alex wist Niels’ Rosanna in een van de laatste afleveringen in zijn bed te toveren.

Dit jaar maakte Alex zijn herintrede als verleider in het uitsluitend Nederlandse ‘Temptation Island VIPS’. ‘Ik ga weer vieze dingen met je meisje doen’, klonk het. Of hij daar ook dit jaar in zal slagen, valt nog af te wachten.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Gek genoeg neemt de kleerkast der kleerkasten dus opnieuw deel als vrijgezel. Maar Alex is helemaal geen vrijgezel… Wie dat andere prachtige reality-programma ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ gevolgd heeft, weet dat de Nederlander ondertussen al meer dan een jaar een relatie heeft met de Nederlandse Erin. En die relatie hield ook na de opnames van ‘EOTBDD’ stand. Alex’ ‘foutjes’ Geneviève en Lie werden zowel meteen vergeven en vergeten door Erin.

Acteur Alex

Aan Shownieuws vertelde Alex het volgende over zijn deelname: ‘Ik heb duidelijke afspraken gemaakt met Erin wat wel en wat niet kan. En ik heb ook tegen Erin gezegd: “Luister Erin, wat je van mij daar gaat zien, is omdat je een film kijkt, ik ben daar een acteur. Dingen die ik zeg, die zijn niet zo of zijn anders. Ik doe mijn rolletje, ik doe mijn spel.” Ik en Erin weten wat we aan elkaar hebben en ik denk dat we hier alleen maar nog sterker uit zijn gekomen.’

En dat het nu helemaal goed zit tussen hem en Erin, toont Alex aan iedereen die het wil weten. Zo noemde hij Erin een ‘diamant’ en vergeleek hij Rosanna met ‘stront’ onder een van z’n Instagramfoto’s. Classy!

Lees ook: