Home Lifestyle ONHERKENBAAR: zo zagen ‘Temptation’ Rosanna en Niels er enkele jaren geleden uit

ONHERKENBAAR: zo zagen ‘Temptation’ Rosanna en Niels er enkele jaren geleden uit

Vooral Rosanna is onherkenbaar.

Belachelijk gespierde armen, gebruinde huid, perfecte haren, een hagelwit gebit, vergrote borsten, billen en lippen… ‘Temptation’ Niels en Rosanna doet heel wat aan hun uiterlijk om er goed uit te zien. Was dat vroeger ook al zo?

De allerlaatste ‘Temptation Island’-aflevering van het voorlaatste seizoen ligt ondertussen al meer dan een jaar achter ons, maar toch blijven de kapoenen van ‘Temptation Island 2017’ ons overspoelen met nieuwtjes die we jullie niet willen onthouden.

Heuse make-over

‘Temptation Island’-weetjes opsnorren lijkt zowat de hoofdbezigheid te zijn van ene Michella Kox. De Nederlandse lekte niet alleen vorig en dit jaar heel wat beelden van nog niet verschenen afleveringen van het programma, ze houdt ook de kandidaten nauwlettend in de gaten.

Het is dan ook Michella die foto’s uit de jaren stillekes van ‘Temptation Island 2017’-koppel Rosanna en Niels tevoorschijn toverde. Wij betwijfelen of het duo blij is met deze foto uit de oude doos. Maar we zijn toch gerustgesteld nu we weten dat Rosanna en Niels er vroeger ook anders uitgezien hebben.

Onherkenbare Rosanna

Vooral Rosanna is onherkenbaar op de jeugdfoto die Michella van haar deelde. Bruine haren, geen superdikke lippen, een boller gezichtje. Wij houden wel van deze make-under!

Rara wie is dit ? zo te zien genoeg laten sleutelen #nooitovereenanderoordelenalsjezelfookverbouwdben !

Posted by Michella Kox on Wednesday, July 11, 2018

© Instagram: @rosannavoorwald

Van Niels deelde Michella een pre-kleerkastfoto, inclusief paternoster. Nog geen gebruinde huid, ultrastrak kapsel, hagelwit gebit of superzotte spieren, maar een tamelijk gewone jongen die poseert voor de lens.

Posted by Michella Kox on Monday, July 9, 2018

© Instagram: @nielsvanderzanden

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.