https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Lize en Ken deden bijna mee aan ‘Temptation Island VIPS’

Lize en Ken deden bijna mee aan ‘Temptation Island VIPS’

Het scheelde weinig of het koppel ging de ultieme relatietest aan.

Hoewel ‘Temptation Island VIPS’ niet bij ons op televisie te zien is (bummer!), kunnen we toch meesmullen van de smeuïge avonturen van dan vooral Rosanna, Niels én Alex. En het scheelde blijkbaar weinig of we konden ook ‘Temptation’-koppel Lize en Ken aan dat lijstje toevoegen.

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog Lize en Ken uit ‘Temptation Island‘. Lize vertrok samen met haar vriend Jefferson naar Thailand, maar keerde terug naar huis met verleider Ken. Hoewel niet iedereen het misschien meteen verwacht had, is het koppel wél nog steeds samen. En dus zagen de makers van ‘Temptation Island VIPS‘ de perfecte kandidaten in het koppel.

Bonnie & Clyde @ Sevilla ??

A post shared by Ken (@kennethenstoffers) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lize en Ken uit ‘Temptation’

Ken bleek meteen verkocht, maar helaas gooide Lize roet in het eten. ‘Lize wilde niet, ik stiekem wel. Maar het is beter van niet, anders blijven we straks voor altijd Lize en Ken uit ‘Tempation’,’ vertelt de verleider aan &C. Maar toch vindt hij het ontzettend jammer. ‘Toen ik die eerste afleveringen van ‘VIPS‘ zag, was het eerste wat ik dacht: mag ik terug?’ Al zal hij na het zien van de beelden van Niels en Rosanna niet meteen spijt hebben…

Lees ook: