Home Lifestyle Eerste beelden ‘Temptation Island VIPS’: Niels weer héél close met verleidster, Rosanna...

Eerste beelden ‘Temptation Island VIPS’: Niels weer héél close met verleidster, Rosanna huilt

Misschien toch een abonnementje op Videoland overwegen?

Begin die televisieavondjes met je vrienden al maar in te plannen, want het ziet ernaar uit dat ‘Temptation Island VIPS’, de Nederlandse versie van de ultieme relatietest met BN’ers, het bekijken waard zal zijn. Videoland dropte net de eerste beelden en die zijn heerlijk heftig.

Déjà-vu

Op 7 juni begint ‘Temptation Island VIPS’ op Videoland, dus het wordt tijd om de kijker te teasen. Dat doet de online streamingdienst met beelden van wel heel franke verleidsters – ‘Jij huilt, jij huilt, jij huilt en jij gaat huilen!’ – en de vier vrouwen die vervolgens huilen.

Eén beeld bezorgt ons een heuse déjà-vu: zien we Niels nu weer té intiem worden met een verleidster? Deze keer wordt hij zelf in het kruis getast in plaats van omgekeerd, maar dat zijn details. De kleerkast lijkt zich nog net te kunnen beheersen om het zwembroekje van de Rosanna-lookalike niet met zijn tenen naar beneden te trekken. De echte Rosanna kan er alleszins niet mee lachen. Een ezel stoot zich soms wel twee keer aan dezelfde steen, zo blijkt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maakt het uit dat we, buiten ex-‘Temptation Island’-deelnemers Niels en Rosanna, geen enkel koppel kennen dat deelneemt aan ‘Temptation Island VIPS’? Tuurlijk niet. We starten het avontuur elk jaar met onbekende duo’s en leren hen gaandeweg appreciëren (of verafschuwen, in het geval van sommigen). Dat kan dus ook gebeuren met bekende Nederlanders Ruud en Rowena, Donny en Amijé en Stefano en Gelina. Op vlak van moeilijk uit te spreken en te onthouden namen – een ingrediënt dat een seizoen ‘Temptation Island’ móet hebben – zit het alvast goed. Wij gaan op zoek naar vrienden met een abonnement op Videoland. Doeg!

Meer ‘Temptation Island’: