Home Lifestyle KERSVERS KOPPEL: het nieuw lief van ‘Temptation’ Cherish is een 19-jarige kerel...

KERSVERS KOPPEL: het nieuw lief van ‘Temptation’ Cherish is een 19-jarige kerel uit Gent

Beter dan een 31-jarige kerel uit Aalst, nietwaar?

Temptation Cherish
© Instagram @cherishvandersluis

Of ‘Temptation Island’-verleidster Cherish nu van rijpere of net jonge vruchten houdt, is niet duidelijk. Maar ze lijkt de Oost-Vlaamse tongval wel best verleidelijk te vinden. Na haar – naar eigen zeggen gespeelde – romance met de Aalsterse Tim op Temptation Island, heeft ze nu een Gentenaar aan de haak geslagen. Een die is een pakje jonger is dan zij.

Nieuwe liefde

Een tijdje geleden deelde Cherish op Instagram een foto van zichzelf in een innige omhelzing met een jongeman van wie werd vermoed dat hij haar nieuwe vriend was. Maandag bevestigde het kersverse koppel de geruchten tijdens een livesessie op Instagram. Volgers van Cherish kwamen tijdens de live te weten dat de nieuwe vlam van de verleidster Diego heet, een Vlaming is en 19 jaar oud is. Met haar 27 jaar kan Cherish haar nieuwe vriend dus met recht en rede haar toyboy noemen.

Een klein beetje speurwerk leert ons dat Diego een jongeman met een passie voor kickboksen is. En een passie voor zijn nieuw lief, die hij duidelijk maakt met een kersenemoji – voor zijn ‘Cherry’ – gevolgd door een hartjesemoji in zijn Instagram-biografie. Hopelijk krijgt Cherish het niet ‘Spaans benauwd’ van al die online affectie.

1 / 3
Diego
Diego
Diego
Diego
Diego

© Facebook

Diego
Diego

© Facebook

Diego
Diego

© Facebook

T-tation

Timtation, die onlangs beweerde de blondine nog altijd ‘graag te zien’, zal dus zijn tranen mogen drogen. Gelukkig heeft hij thuis een mooie voorraad T-shirts van zijn nieuwe merchandiselijn T-tation staan, die hij vermoedelijk niet aan de straatstenen kwijt zal raken. Ideaal als zakdoekjes, denken wij dan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.