Home Lifestyle ‘Temptation’-Megan dan tóch een tikkeltje koekerond: ‘Er zitten 362 dagen in een...

‘Temptation’-Megan dan tóch een tikkeltje koekerond: ‘Er zitten 362 dagen in een jaar’

Ze ging de mist in op Studio Brussel bij Gunther D.

Instagram @stubru

Megan uit ‘Temptation Island’ was te gast bij Gunther D. op Studio Brussel. Ze kreeg in de ‘koekerondquiz’ een reeks gemakkelijke vragen voorgeschoteld, maar ging toch faliekant de mist in.

Gunther D. houdt zijn gasten graag voor de gek, maar deze keer was het Megan zelf die zonder zijn hulp een mal figuur sloeg. Tijdens de ‘koekerondquiz‘ kreeg ze de poepsimpele vraag: ‘Hoeveel dagen zijn er in twee jaar?’ Megan begon haar optelsommetje met de overtuiging dat 1 jaar 362 dagen telt. Hmmm.

Ook Joshua en zijn beste vriend Jochen, Megans huidige vriendje, waren aanwezig tijdens de radioshow. Joshua en Megan kregen opnieuw een reeks vragen van Gunther en moesten die nu telkens beantwoorden met haar naam of die van Joshua. Zo leerden we dat Joshua de intelligentste van de twee is, en dat Megan de meest actieve is op seksueel vlak. ‘Ik zie het aan Jochen, hij ziet er een beetje vermoeid uit. Die jongen ziet af’, merkte Gunther D. op. ‘Ik ben nochtans niet zo, maar als ik gedronken heb, is dat een ander verhaal’, ging Megan in de verdediging.

Temptations Joshua en Megan bij Gunther D

Volgens Megan zijn er maar 362 dagen in een jaar ?, Chloe is een slet en Joshua en Megan schelden elkaar uit! Het Temptation Afscheidsinterview.

Posted by Gunther D on Tuesday, May 15, 2018

Met haar mond vol tanden

Bij een volgend spelletje legde Gunther D. de twee een aantal namen voor en ze moesten het eerste zeggen wat daarbij in hen opkwam. Zo moest Megan bij Kevin onmiddellijk denken aan koekerond en Joshua bij Chloé aan – pardon his French – slet. Mezdi vond Megan dan weer eng en Tijs grappig. ‘En hopeloos. Sorry Tijs. Love you’, aldus Megan.

Bij een rondje ‘elkaar uitschelden‘ werd het dan weer redelijk awkward. De bedoeling is om elkaar om beurten uit te schelden, maar als Joshua het heeft over Megans f*cking voorhoofd, het feit dat ze onaantrekkelijk is en dat ze vreemdging, voelen we ons toch een tikkeltje ongemakkelijk in hun plaats. Ook Megan zelf zat er even met haar mond vol tanden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.