Home Lifestyle ‘Temptation’ Megan: ‘Raar maar waar, ik zeg normaal echt nooit “Snap je?”‘

‘Temptation’ Megan: ‘Raar maar waar, ik zeg normaal echt nooit “Snap je?”‘

De Oostendse legt uit waarom ze het in 'Temptation Island' dan zó vaak deed.

Al na enkele afleveringen van ‘Temptation Island’ werd Megans stopwoordje ‘Snap je?’ een running joke. Het feit dat ze werkelijk elke zin afsloot met die vraag werkte sommige kijkers danig op de zenuwen. Maar volgens Megan doet ze dat naast het televisiescherm dus niet. ‘Bij mij vrienden en familie gebruik ik nooit “Snap je?”. Echt niet’, aldus de Oostendse. Tijdens ons ‘Temptation Live’-gesprek legde ze uit waarom ze het in Thailand dan wel deed.

Stress, snap je?

‘Raar maar waar, maar thuis bij mijn familie en vrienden gebruik ik echt nooit “Snap je?”. Het was gewoon van de stress’, zegt Megan wanneer we haar naar het veelbesproken stopwoord vragen. ‘Ik vroeg tijdens de interviews gewoon constant aan de crew die voor me zat of ze me snapten, omdat ik stress had. Ik wou weten of het wel goed was wat ik zei’, zegt ze.

Ook haar Oostendse tongval lag Megan dwars. ‘Ik lette zodanig hard op mijn Nederlands, dat ik wou weten of ze me begrepen. Als je dan kijkt naar Kevin die totaal niet op zijn accent lette, bij hem vroeg iedereen zich constant af wat hij aan het zeggen was. Ik had in het begin ook communicatieproblemen met de anderen, met de Nederlanders vooral, dus toen ben ik echt op mijn Nederlands beginnen letten. Maar normaal gebruik ik het dus nooit.’

Voilà, dat is dan weer een ‘Temptation Island’-misverstand de wereld uit geholpen. Nu kan je verder met je leven. Graag gedaan!

Het volledige gesprek met Megan kan je hier bekijken.

Kan je niet afkicken van ‘Temptation Island’? Geen probleem, hier kan je er nog wat over bijlezen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.