Home Lifestyle ‘Temptation’ Megan over haar nieuwe lief: ‘Ik kan hem vertrouwen met mijn...

‘Temptation’ Megan over haar nieuwe lief: ‘Ik kan hem vertrouwen met mijn ogen toe’

Hij heeft zelfs haar ouders al ontmoet!

Foto: Instagram

‘Temptation Island’ zit erop. Dat Megan en Kevin niet samen zouden blijven, was allesbehalve een verrassing. In onze Temptation Live-zetel vertelde Megan over haar nieuwe vriend Jochen, die het tegenovergestelde type van haar ex Kevin blijkt te zijn.

Tijdens onze Facebook Live vertelde Megan openhartig over haar avonturen (en avontuurtjes) in Thailand. Nu liggen die echter ver achter haar, want ze is tot over haar oren verliefd op Jochen, de beste vriend van Joshua. De twee leerden elkaar kennen tijdens een booking en de klik was er meteen.

Blind vertrouwen

De relatie van Megan en Jochen blijkt heel serieus te worden, hij heeft zelfs al haar ouders ontmoet. ‘Ik vertrouw die jongen met mijn ogen toe. Ik durfde niemand meer te vertrouwen na wat er op ‘Temptation Island’ gebeurd is, tot ik hem leerde kennen. Hij is echt een goede en oprechte jongen. Ik vertrouw hem volledig’, aldus Megan.

‘Ik zou zelfs mijn hand voor hem in het vuur steken’, besluit de verliefde Megan. Het kampvuur van Temptation zal dat waarschijnlijk niet zijn, want een tweede deelname ziet ze niet meteen zitten: ‘Ik denk niet dat ik nog zou deelnemen aan ‘Temptation Island’, en toch zeker niet met hem. Ik weet dat ik hem kan vertrouwen. Hij zou nooit iets doen om mij te kwetsen. Ik heb geen temptation nodig om dat te weten.’

Het enige pijnpuntje in de relatie momenteel is Megans hond. Die deelt ze namelijk nog met haar ex Kevin en dat vindt haar nieuwe vriend niet zo leuk: ‘Kevin komt af en toe onze Franse buldog ophalen, maar dat vindt mijn nieuwe vriend eigenlijk niet zo leuk. Maar in mijn ogen is die hond een beetje een baby en Kevin kent hem al van toen hij puppy was. Voor mij is het normaal dat hij die hond af en toe nog ziet.’ Ook verleidster Chloë, de nieuwe liefde van Kevin, heeft het niet zo voor de hond. Als daar maar weer geen drama van komt.

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.