Home Lifestyle Durf jij jezelf en je partner in te schrijven voor Goedele Liekens’...

Durf jij jezelf en je partner in te schrijven voor Goedele Liekens’ nieuwste programma ‘Sex Tape’?

Wat vind jij van de opzet van 'Sex Tape'?

© VIJF

‘Temptation Island’ en dus ook Goedele Liekens’ online programma ‘Goedele On Top’ lopen stilaan ten einde. Hoog tijd voor een nieuw programma voor Mrs. Liekens, dus!

In het nieuwe studioprogramma van VIJF ‘Sex Tape’ zal Goedele Liekens koppels op televisie relatietherapie geven. En Goedele zou Goedele niet zijn, als ook het seksuele aspect van die relaties niet belicht zou worden.

Het opzet van ‘Sex Tape’

Wekelijks zullen drie verschillende koppels een week lang hun leven samen filmen. En ja hoor, de camera slaapt een weekje mee in bed. Vervolgens zal Goedele met haar gasten de beelden bekijken en openlijk bespreken. Ze bespreekt met de koppels onder andere wat er wel en niet werkt in een relatie, welke hindernissen er zijn en hoe ze daar best mee omgaan.

Schrijf je in!

VIJF is momenteel naarstig op zoek naar kandidaten. Hun ideale kandidaat omschrijven ze als volgt: ‘VIJF zoekt voor “Sex Tape” koppels die sterk genoeg in hun schoenen staan om open en bloot over hun relatie te praten. Om de grote en de kleine dingen te bespreken. Om te tonen hoe het er binnenskamers écht aan toegaat. En die benieuwd zijn naar de raad van Goedele, naar haar kijk op de rolverdeling in de relatie, de aanpak van problemen, de huidige dynamiek en hun seksleven.’

Herken jij jezelf volledig in bovenstaande omschrijving? Inschrijven voor ‘Sex Tape’ kan hier!

Meer televisienieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.