Home celebs CUTE: Sven uit ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ vraagt zijn Amanda ten huwelijk in New...

CUTE: Sven uit ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ vraagt zijn Amanda ten huwelijk in New York

'Gaan samenwonen is een grote stap, net als trouwen of kindjes krijgen. Op termijn willen we dat allemaal wel doen, maar we gaan het zeker niet rushen', zei Amanda een jaar geleden nog in een interview.

VTM

Ten tijde van ‘Mijn Pop-uprestaurant!‘ in 2016 waren Sven (25) en Amanda (23) boezemvrienden, maar zodra het VTM-programma was afgelopen, gaven ze toe aan hun gevoelens en werden ze een koppel. Straks mogen ze elkaar officieel man en vrouw noemen, want Sven ging voor Amanda op z’n knie in New York.

‘Twee jaar geleden stal hij mijn hart, volgend jaar steel ik zijn naam’, schreef Amanda bij onderstaande collage op Facebook. Aan de geotag en de foto’s te zien, vroeg Sven (25) zijn Amanda (23) ten huwelijk in New York.

Two years ago he stole my heart, next year I'm stealing his last name…#Mr. #and #Mrs.

Posted by Sven en Amanda on Tuesday, April 17, 2018

‘Wij doen alles samen, behalve kussen en seks’

Toen de twee in 2016 deelnamen aan ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ op VTM was Amanda’s standaardantwoord op vragen over de speciale relatie met haar beste vriend en Kommáti-kok Sven ‘Wij doen alles samen, behalve kussen en seks’. Maar zodra het programma afgelopen was, konden Sven en Amanda niet anders dan aan hun gevoelens toegeven.

Zo’n jaar geleden vertelde het koppel in TV Familie over hun leven samen, een jaar na hun ‘Mijn Pop-uprestaurant!’-deelname. Ze woonden toen nog niet samen. ‘Sven woont nog bij zijn mama en ik woon samen met mijn kat. Gaan samenwonen is een grote stap, net als trouwen of kindjes krijgen. Op termijn willen we dat allemaal wel doen, maar we gaan het zeker niet rushen.

Amanda werkt vandaag als kapster en nagelstyliste. Sven is zelfstandig eigenaar van een evenement- en cateringbedrijf dat hij, net als hun pop-uprestaurant, Kommáti doopte.

Nog meer televisienieuws: