Home celebs ZIEN: na Pommeline brengt ook ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio een bezoekje aan plastisch...

ZIEN: na Pommeline brengt ook ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio een bezoekje aan plastisch chirurg Diana Gabriels

In de jongste vlog van plastisch chirurg Diana Gabriels praat de 'Temptation Island'-verleider voor het eerst over zijn complexen waar hij graag vanaf wil.

@PommelineTillière via Instagram

‘Temptation Island’-verleider Fabrizio Tzinaridis (26) treedt in de voetsporen van zijn vriendin Pommeline Tillière (23) en bracht onlangs een bezoekje aan plastisch chirurg Diana Gabriels. In Gabriels’ jongste vlog zien we hoe de Limburgse tattoo-artiest openhartig praat over het complex dat hem al jarenlang achtervolgt.

Dat ex-‘Temptation Island’-deelneemster Pommeline niet vies is van wat plastische chirurgie, wisten we al langer. Na haar borsten te laten vergroten, koos ze er in oktober vorig jaar voor om ook haar billen een maatje groter te laten maken. De operatie, uitgevoerd door plastische chirurg Diana Gabriels, was live te zien op Instagram.

Intussen is Pommeline kind aan huis bij Gabriels. Zo vertrouwde ze haar chirurg in februari toe dat ze verliefd was op Fabrizio nog voor ze effectief samen waren. Intussen zijn de 23-jarige blondine en de 26-jarige kleurplaat officieel een koppel.

Liefde is … samen onder het mes gaan

Buiten samen dansclub The Villa frequenteren en spuuglelijke tattoos zetten, delen Pommeline en Fabrizio blijkbaar ook een voorliefde voor plastische chirurgie.

In Diana Gabriels’ jongste vlog onthult Fabrizio niet helemaal tevreden te zijn met zijn uiterlijk, of beter gezegd: zijn neus. ‘Ik heb een typische Griekse neus en een bobbeltje. Het is iets waar ik al enkele jaren mee zit’, aldus de verleider. Ook aan zijn wallen stoort de Limburger zich. ‘Vooral tegen de avond toe heb ik echt heel vermoeide ogen en dan valt het echt wel op.’

Pommeline is niet helemaal tevreden over haar nieuwe derrière en wil daarom opnieuw onder het mes. Haar voorbeeld? Rosanna.

Nu Pommeline dan toch bij haar goede vriendin op bezoek was, maakte ze van het moment gebruik om een nieuwe afspraak te maken. Ze is namelijk niet helemaal tevreden met haar billen die ze in oktober liet opvullen met haar eigen buikvet en wil ze graag nog iets groter. ‘Ik ben erg blij met de vorm, maar ik zou liever echt een bolletje hebben.’

De blondine zou net als ex-‘Temptation Island’-deelneemster Rosanna bilimplantaten willen nemen. Licht ironisch, als je weet dat het Rosanna was die in het vorige seizoen van de realityreeks Pommeline beledigde met de legendarische woorden ‘Je hebt geen kont’.

Bekijk de volledige vlog van Pommeline en Fabrizio’s bezoekje aan de chirurg hier:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer ‘Temptation’: