Home celebs SCUSE ME: Lizzo zet Twitteraar op zijn plaats na opmerking over haar...

SCUSE ME: Lizzo zet Twitteraar op zijn plaats na opmerking over haar gewicht

'Lizzo werd poplair dankzij de obesitasepidemie in Amerika.'

© Getty

Dat Lizzo geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, weten we al langer dan vandaag. Toch is het nog niet voor iedereen duidelijk dat er met de zangeres niet te sollen valt. Dat ondervond ook de gemene Twitteraar die haar gisteren de huid vol schold.

Lizzo werd poplair dankzij de obesitasepidemie in Amerika’, stond er gisteren plots op Twitter te lezen. ‘In plaats van mensen te leren hoe ze hun eetprobleem kunnen aanpakken, liegen we gewoon tegen hen en beweren we dat iedereen blij zou moeten zijn met zijn lichaam. Helaas sterven er veel van hen uiteindelijk aan diabetes en hartkwalen.’

In de spiegel kijken

Dat er in Amerika heel wat mensen lijden aan obesitas gaan we niet ontkennen, maar dat Lizzo niet trots mag zijn op haar goddelijke lichaam? Dat kan volgens ons écht niet door de beugel. De zangeres doet er met haar liedjes en optredens namelijk alles aan om het zelfvertrouwen van vrouwen die zich slecht in hun vel voelen op te krikken. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Ook Lizzo vond de post allesbehalve vriendelijk, maar liet niet zomaar over zich heen lopen. Ze besloot om in de aanval te gaan en de man op zijn plaats te zetten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik ben populair omdat ik goede nummers schrijf, talent heb en spectaculaire shows van anderhalf uur kan geven. En dat alles doe ik met heel veel liefde. De enige die zich beter moet gedragen, ben jij. Keep my name out ya mouth en kijk in de spiegel voordat je mij begint te verwijten. Ziezo, hier is de aandacht waar je om vroeg’, schreef de zangeres.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Lizzo geviseerd wordt door iemand die haar werk én lichaam niet respecteert. Ze weet zich keer op keer te verdedigen en is zo een heel mooi voorbeeld voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit. In de tussentijd neemt ons respect voor de ‘Good As Hell’-zangeres alleen maar toe…

Lees ook: