https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs CUTE: Ed Sheerans vrouw speelt mee in zijn nieuwste videoclip

CUTE: Ed Sheerans vrouw speelt mee in zijn nieuwste videoclip

De tortelduifjes zien er heel gelukkig uit.

© Youtube: Ed Sheeran

Ed Sheeran is een man naar ons hart en dat wordt vandaag nog maar eens bevestigd. Onze favoriete roodharige zanger koos er namelijk voor om zijn vrouw voor de eerste keer ooit een rolletje te geven in een van zijn videoclips. Wat meteen opvalt? Het koppel straalt!

Fervente Sheerios weten al langer dat Ed Sheeran weinig lost over zijn relatie. Hij vindt het belangrijk dat zijn wifey zoveel mogelijk van het ‘normale’ leven kan genieten, maar daar komt nu toch heel eventjes verandering in. De tortelduifjes besloten namelijk om samen in Eds nieuwe clip te figureren en daarin steken ze niet onder stoelen of banken dat ze elkaar doodgraag zien.

‘Castle on the Hill’

Het nummer ‘Put It All On Me’ werd eerder dit jaar al gereleased en kreeg gisteren een bijhorende videoclip. Die clip werd geregisseerd door Jason Koenig en past perfect bij het zwoele nummer dat Ed samen met zangeres Ella Mai opnam. In de video worden verschillende koppels gevolgd die de tijd van hun leven beleven. Het ene koppel leeft in New York, het andere danst in Guatemala en nog een ander stel staat te zingen in Zanzibar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry Seaborn? Die zijn samen plezier aan het maken in hun huisje in Londen. ‘Op de middelbare school werden Ed en Cherry stapelverliefd op elkaar. Ze zoenden nabij het “Castle on the Hill” en een paar jaar geleden vielen de twee weer als een blok voor elkaar. Ze trouwden in januari 2019’, staat er onder hun beelden te lezen.

Eerder dit jaar besloot de zanger een pauze in te lassen om meer tijd met zijn vrouw en familie door te brengen. En als we de video mogen geloven, zijn de twee volop van die tijd én van elkaar aan het genieten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: