https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Lizzo reageert hilarisch op haar gemene tweet in nieuwe editie van Celebrities...

Lizzo reageert hilarisch op haar gemene tweet in nieuwe editie van Celebrities Read Mean Tweets

Wie dacht dat de zangeres zich ging laten doen, had het duidelijk mis.

lizzo
© Jimmy Kimmel Live

Het is weer zover. Op het YouTubekanaal van Jimmy Kimmel staat een nieuwe editie van Celebrities Read Mean Tweets en dit keer waren onder meer Billie Eilish en Lizzo aan de beurt. Deze laatste bewees alvast met haar reactie dat ze 100% that bitch is.

Het format Celebrities Read Mean Tweets van Jimmy Kimmel gaat al een tijdje mee, maar het lijkt wel alsof de antwoorden van de celebs steeds beter worden. Zo lezen ze niet simpelweg hun gemene tweet meer voor, maar geven ze de verzender steeds vaker een gepast antwoord.

Zo was het Zendaya die zich in een vorige editie niet liet kennen. ‘Ik durf te wedden dat Zendaya stinkvoeten heeft’, klonk het in haar tweet. De actrice besloot haar hater alvast ongelijk te geven door haar schoenen uit te doen en aan haar voeten te ruiken. ‘Nee, ruikt naar succes als je het mij vraagt’, was haar reactie.

Music Edition

In de nieuwe editie is het Lizzo die zich niet zomaar gewonnen geeft. ‘Lizzo. Buskaartjes en Happy Meals. Twee dingen die Lizzo volgens mij al vaak gezien heeft’, klonk het in haar gemene tweet. De zangeres had vervolgens een geweldige reactie klaar. ‘Ja, ik ben een big bitch en ik neem de bus. Een tourbus. Waar is die van jou’? BAM!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: