Home celebs ZIEN: Emma Watson bewijst in nieuw interview dat ze een voorbeeld is...

ZIEN: Emma Watson bewijst in nieuw interview dat ze een voorbeeld is voor alle jonge vrouwen

In haar gesprek met de Britse Vogue heeft de actrice het over therapie, haar 30ste verjaardag en over het feit dat ze nog single is.

© Getty

‘Harry Potter’-fans kennen haar vooral als Hermelien Griffel, maar Emma Watson heeft de afgelopen jaren bewezen dat ze ontzettend veel meer is dan een kindsterretje. Zo studeerde ze af van een topuniversiteit, zet ze zich in als activiste voor vrouwenrechten en in een nieuw interview met de Britse Vogue bewijst Emma dat ze een voorbeeld is voor jonge vrouwen van over de hele wereld.

Emma Watson staat al in de spotlight sinds ze negen jaar was. Toen ze speelde ze de rol van Hermelien in de ‘Harry Potter’-saga. Een ervaring die haar leven voorgoed zou veranderen. In een interview met de Britse Vogue is de actrice doodeerlijk over de weg die ze tot nu toe afgelegd heeft.

Ze praat bijvoorbeeld openlijk over haar therapiesessies, haar rol als feministe en over haar 30ste verjaardag. In april volgend jaar mag Emma namelijk dertig kaarsjes uitblazen. En net zoals iedereen heeft ook zij hier haar issues over gehad. Zo vertelt ze dat ze er nooit moeite mee had, maar dat toen ze 29 werd ze overal boodschappen zag. ‘Men verwacht van je dat je een woning hebt, dat je getrouwd bent, dat je een kind hebt. Ze gaan er niet van uit dat je alles nog aan het uitzoeken bent en dat brengt ontzettend veel stress met zich mee’, aldus de actrice.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.