Home celebs HOERA: Matthew McConaughey werd 50 en viert dat met zijn debuut op...

HOERA: Matthew McConaughey werd 50 en viert dat met zijn debuut op Instagram

Het wereldrecord van Jennifer Aniston kon hij wel niet verbreken.

© Getty

‘Magic Mike’-acteur Matthew McConaughey gaat Jennifer Aniston achterna, want zijn vijftigste verjaardag vierde hij gisteren met een eigen Instagramaccount. Het was voor de acteur de eerste keer dat hij een post op het platform plaatste en die ging natuurlijk meteen viraal.

Ik ben nerveus. Dit is de eerste keer dat ik mezelf en mijn ideeën met de wereld deel en dat is een beetje eng. Ik ben het eerlijk gezegd gewoon om enkel monologen te houden. Ik weet niet helemaal zeker of ik toe ben aan een dialoog. Maar ik weet dat dat hier gebeurt, dus ik kijk ernaar uit. Ik wil tonen wie ik echt ben’, vertelde hij gisteren in de eerste video die hij op Instagram plaatste.

Ik ben benieuwd of jullie het grappig zullen vinden. Of je er misschien zelfs even stil van wordt, maar laten we in de eerste plaats vooral veel plezier maken’, aldus McConaughey. De acteur kondigde zijn debuut op Twitter aan. ‘Ik werd geboren op 4 november 1969. Diezelfde dag kreeg ik mijn vaders naam, maar het duurde nog vijftig jaar voordat ik @officiallymcconaughey werd.’

555.000 volgers

Hij kreeg meteen een heleboel fijne reacties en ook zijn conculega’s wensten hem veel succes. ‘Joepie! Instagram wordt nu een beetje leuker’, reageerde Reese Witherspoon. Kevin Jonas reageerde dan weer met twee emoji’s die duidelijk maakten dat ook hij Matthews Instagramaacount wel fijn vindt.

Intussen heeft McConaughey al meer dan 555.000 volgers en maakte hij al drie Instagram Stories. Hij kon het wereldrecord van Jennifer Aniston wel niet verbreken. Zij wist op amper vijf uur tijd 400.000 volgers te verzamelen. Binnenkort kunnen we McConaughey aan het werk zien in de nieuwe film ‘The Batman’.

View this post on Instagram

officially mcconaughey

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.