Home celebs LACHEN: John Legend kroop dronken op het podium en klonk allesbehalve zeemzoet

LACHEN: John Legend kroop dronken op het podium en klonk allesbehalve zeemzoet

john legend
© Getty

De stem van John Legend klinkt meestal ontzettend betoverend, maar na enkele glaasjes wijn moet ook de man van Chrissy Teigen het onderspit delven. Afgelopen weekend kroop de zanger lichtjes dronken op het podium en besloot hij een serenade voor zichzelf te brengen. We hoeven je dan ook vast niet vertellen dat het resultaat hilarisch was (en een klein beetje pijn deed aan onze oren).

Afgelopen weekend hebben er nog heel wat mensen Halloween gevierd en daar horen ook John Legend en Chrissy Teigen bij. Zo waren de twee aanwezig op een van de Horror Nights van Universal Studios.

Na enkele wijntjes kon John het niet laten om lichtjes aangeschoten op het podium te kruipen. Vervolgens besloot hij om een redelijk opmerkelijke versie van zijn hit ‘All of Me’ te brengen. Dat de tekst en de toonhoogte niet altijd even juist waren, kon hem duidelijk niet veel schelen. Gelukkig kon de zanger er wel mee lachen, want zowel hij als Chrissy deelden de beelden op sociale media. Al was het met een lichtjes verschillend onderschrift…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: