Home celebs MUST SEE: Vanessa Hudgens zingt lichtjes aangeschoten grote ‘High School Musical’-hit in...

MUST SEE: Vanessa Hudgens zingt lichtjes aangeschoten grote ‘High School Musical’-hit in karaokebar

Gabriella Montez had deze keer duidelijk een paar glaasjes wijn op toen ze 'Breaking Free' coverde.

© getty

Once a wildcat, always a wildcat’ bewijst Vanessa Hudgens. De hoofdrolspeelster uit ‘High School Musical’ zong onlangs nog eens een van de bekendste hits uit de film: ‘Breaking Free’. Deze versie was wel iets minder onschuldig, want de celeb stond in een karaokebar en had duidelijk een paar glaasjes wijn op.

‘High School Musical’, een van de films die we zeker al tien keer (lees: zeker twintig keer) zagen. We waren – en zijn stiekem nog steeds – allemaal verliefd op Zac Efron (Troy Bolton) en we wilden keihard beste vriendinnen zijn met Vanessa Hudgens (Gabriella Montez). Een van de topmomenten uit deze klassieker is het duet ‘Breaking Free’ dat deze twee tortelduifjes zingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een paar millilitertjes alcohol

Dertien jaar later kroop Vanessa nog een keertje in de huid van Gabriella om dit liedje te zingen. Ze was afgelopen weekend op stap met vriendinnen en belandde in een karaokebar. Daar kon de actrice het natuurlijk niet laten om het podium op te kruipen en deze wereldbekende song te brengen. Zonder Troy of Zac, maar wel duidelijk in het gezelschap van een paar millilitertjes alcohol.

Gelukkig is daar beeldmateriaal van en was Vanessa niet te beschaamd om het op haar eigen Instagrampagina te posten. ‘Hier is een echt slechte, agressieve en volledig nuchtere versie van ‘Breaking Free”, lachte de celeb. Bij het nuchtere gedeelte zette ze drie emoji’s die er dus op wijzen dat ze net wél een beetje aangeschoten was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ze is niet echt trots op haar zangprestaties, want het doet naar eigen zeggen ‘haar oren pijn’. Maar het brengt haar aan het lachen en daarom besloot ze het ook te delen met ons. Dankje Vanessa!

Lees ook: