Home celebs Monica en Chandler herenigd: Courteney Cox deelt selfie met Matthew Perry op...

Monica en Chandler herenigd: Courteney Cox deelt selfie met Matthew Perry op Instagram

'Friends'-fans worden helemaal gek in de comments.

© Getty

De ‘Friends’-cast doet het goed op Instagram. Jennifer Aniston behaalde onlangs nog een wereldrecord, en nu zet Courteney Cox het internet op z’n kop met één simpele selfie. Nu ja, simpel: Courteney nam een foto met Matthew ‘Chandler’ Perry, haar fictieve lover én de enige van de cast die geen Instagram heeft.

‘Raad eens met wie ik ben gaan lunchen’, vraagt Courteney onder de bewuste foto. ‘I KNOW!! Could I BE any happier’, vervolgt ze in typische Monica- en Chandler-stijl. De foto heeft na zo’n 15 uur bijna 3 miljoen likes en zo’n 90.000 reacties. Onder andere collega’s Lisa Kudrow en Jennifer Aniston lieten een comment achter.

Perry in de penarie

Voor fans is het goed om te zien dat Perry en Cox nog vrienden zijn, want de laatste tijd verschijnt er verontrustend nieuws over de acteur. Er worden steeds vaker foto’s verspreid waarop hij er erg onverzorgd, ongezond en ongelukkig uitziet. Het is algemeen geweten dat Perry al in de ‘Friends’-periode worstelde met een drank- en drugsverslaving. Hij werd in de voorbije twintig jaar dan ook meermaals opgenomen in een rehabilitatiecentrum. Er wordt gevreesd dat hij nog steeds niet op het rechte pad is. Het is dan ook goed om te weten dat hij een vriendin heeft in Monica, euh, Courteney.

Op de foto die Cox postte, ziet Perry er best goed uit, maar het verschil met de Chandler van weleer is wel frappant. Er is dan ook al meer dan 15 jaar voorbijgegaan sinds de laatste opnames van ‘Friends’ in 2004. Ook Monica is flink verouderd, al hebben beiden duidelijk een poging gedaan om de tand des tijds te stoppen, als je begrijpt wat we bedoelen. Hoe dan ook, de twee zien er nog altijd leuk uit samen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.