Home Lifestyle Film VREUGDEDANSJE: Sony is al bezig met de plannen voor ‘Bad Boys 4’

VREUGDEDANSJE: Sony is al bezig met de plannen voor ‘Bad Boys 4’

Of Adil en Bilall ook de vierde film willen regisseren? 'For sure, ain't nodbody touching our shit', lacht het duo.

bad boys
© SONYPICTURESBELGIUM

‘Bad Boys for Life’ is nog maar net uit, en het is nu al een gigantisch groot succes. Daarom is Sony momenteel bezig met de plannen voor een vierde film met het gouden duo Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol.

Als je ‘Bad Boys for Life’ afgelopen weekend in tegenstelling tot ons nog niet in avant-première zag, kunnen we je hem alleen maar aanraden! Het komische duo Will Smith en Martin Lawrence zijn vijfentwintig jaar na de eerste film terug en ze zijn hun streken nog helemaal niet verleerd. Tonnen humor, spannende actiescènes en onverwachte plotwendingen zorgen ervoor dat je de hele tijd op het puntje van je zetel zit mét een gigantisch grote glimlach op je gezicht. Nog een klein beetje overtuigingskracht nodig? Onze Belgische trots Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseerden de film!

Script schrijven

De film speelt vanaf woensdag 22 januari bij ons in de zalen, maar is in Amerika al een groot succes. Die goede cijfers zorgden ervoor dat Sony reeds bezig is met de plannen voor ‘Bad Boys 4’. The Hollywood Reporter meldde dat het bedrijf reeds contact zocht met Chris Bremner om het script voor het vierde deel te schrijven. ‘Bad Boys’ zou uiteraard niet hetzelfde zijn zonder Will en Martin, dus deze boys zouden ook opnieuw van de partij zijn.

Tussen de tweede en de derde film zat maar liefst zeventien jaar. Dit keer zouden we gelukkig niet zo lang moeten wachten op het vervolg. Zonder spoilers weg te geven, kunnen we wel verklappen dat het einde van ‘Bad Boys for Life’ sowieso de deur open laat voor een vierde deel. Als het een beetje meezit, mogen we dus in 2022 opnieuw naar de cinema voor dit dynamische duo aan het werk te zien. En dat hopelijk met Adil en Bilall voor een tweede keer aan het roer.

Zij vertelden ons na de avant-prèmiere dat ze dat alleszins zeker zien zitten. ‘For sure, ain’t nodbody touching our shit‘, lachte het duo. ‘Er is nog niets zeker, maar we zouden het geweldig vinden als er twee “Bad Boys”-films van Michael Bay en twee van Adil en Bilall konden zijn.’  Volgens Adil en Bilall werd de laatste scène voortdurend uit ‘Bad Boys for Life’ gehaald en er weer in gestopt omdat ze niet zeker wisten of ze zo duidelijk wilden suggereren dat er een vervolg zou komen. Die beslissing hing namelijk heel erg af van het publiek. Dat heeft nu duidelijk gesproken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.