Home Lifestyle Film ZIEN: freaky trailer van het horrorsprookje ‘Gretel & Hansel’

ZIEN: freaky trailer van het horrorsprookje ‘Gretel & Hansel’

'Hans & Grietje' zoals je het nog nooit eerder zag...

gretel & hansel
© orion pictures

Het klassieke sprookje ‘Hans & Grietje’ werd in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een enge horrorfilm die de meest stoere volwassene de stuipen op het lijf jaagt.

De laatste jaren zijn live-actionremakes van klassieke Disneyfilms en sprookjes enorm populair. Ook ‘Hans & Grietje’ werd nu in een nieuw jasje gestoken, maar de film is niet meer zo kindvriendelijk. Integendeel, we raden je aan om je nichtjes en neefjes, pete- en metekindje, zusjes en broertjes of eigen kindjes niet mee te nemen naar de bioscoop of ze slapen de komende vijf jaar niet meer!

Kwaadaardige heks

Orion Pictures goot het verhaaltje voor het slapengaan immers in een angstaanjagende horrorfilm die zelfs de meest stoere volwassenen de stuipen op het lijf jaagt. De kern van het verhaal blijft hetzelfde: een meisje en haar broer gaan in een donker bos op zoek naar eten, maar ze komen terecht in de handen van een kwaadaardige heks.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sophia Lillis als Gretel en Alice Krige als Holda, de vreselijke heks. De film komt eind deze maand uit in de bioscoop en zal ongetwijfeld het laatste beetje jolly kerstsfeer dat er nog hangt, doen verdwijnen. De trailer gaf ons alleszins al kippenvel.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.