Home Lifestyle Film ZIEN: deze nieuwe trailer bewijst dat ‘I Still Believe’ de tearjerker van...

ZIEN: deze nieuwe trailer bewijst dat ‘I Still Believe’ de tearjerker van 2020 gaat worden

Dat ‘Riverdale’-acteur K.J. Apa de hoofdrol speelt, is alleen maar mooi meegenomen.

i still believe
© Lionsgate

Binnen twee maanden is het zover en komt ‘I Still Believe’, de nieuwe film van ‘Riverdale’-acteur K.J. Apa, uit. Na het zien van een eerste trailer waren onze verwachtingen sowieso al hooggespannen, maar na het bekijken van de nieuwe beelden die Lionsgate deze week vrijgaf, weten we zeker dat de film dé tearjeker van 2020 gaat worden.

I Still Believe’ volgt het verhaal van de christelijke muzikant Jeremy Camp (gespeeld door K.J. Apa). Jeremy wordt verliefd op Melissa (Britt Robertson), maar het koppel krijgt een serieuze tegenslag te verwerken wanneer ze vernemen dat Melissa eierstokkanker heeft.

In deze nieuwe trailer zien we hoe Jeremy en Melissa samen met een groep mensen op het strand zitten. Op vraag van zijn toekomstige vrouw haalt het personage van K.J. Apa zijn gitaar boven en begint hij het nummer ‘Find Me in the River’ te spelen. Vervolgens krijgen we – terwijl het lied op de achtergrond blijft spelen – verschillende beelden uit hun relatie te zien. Zo zien we onder andere enkele hoogtepunten uit de carrière van het personage Jeremy Camp. Op een bepaald punt staat hij bijvoorbeeld op een podium voor een massa mensen.

Daarnaast krijgen we ook enkele dieptepunten te zien zoals bijvoorbeeld wanneer Jeremy door het ziekenhuis loopt met een flauwgevallen Melissa in zijn armen. Gelukkig hebben we nog zo’n twee maanden de tijd om een voorraad zakdoekjes in te slaan, want we hebben zo’n vermoeden dat er heel wat traantje zullen vloeien.

‘I Still Believe’ komt uit op 13 maart 2020.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.