Home celebs Nikkie Tutorials te gast bij Ellen DeGeneres na coming-out: ‘Zijn doel was...

Nikkie Tutorials te gast bij Ellen DeGeneres na coming-out: ‘Zijn doel was om mijn leven te verwoesten’

In haar interview met Ellen vertelt ze onder andere dat ze via mail bedreigd werd om bekend te maken dat ze transgender is.

nikkie tutorials
© YouTube: TheEllenShow

Begin vorige week vertelde de Nederlandse Nikkie de Jager aka Nikkie Tutorials in een video op haar kanaal dat ze transgender is. Ondertussen zijn we een week later en nu praat de make-upartieste voor het eerst over haar coming-out. En dat doet ze met niemand minder dan Ellen DeGeneres.

Afgelopen maandag liet Nikkie de Jager via haar Twitteraccount weten dat ze op weg was naar Los Angeles. Na het verhaal van haar coming-out werd ze namelijk door talkshowpresentator Ellen DeGeneres uitgenodigd voor een gesprek.

Bedreigingen via mail

Ondertussen staat de video online op YouTube en hier praat Nikkie voor het eerst met iemand over het nieuws van haar coming-out. Eerst en vooral vertelt ze over het feit dat iemand haar chanteerde om feit dat ze transgender is naar buiten te brengen. Zo kreeg ze sinds enkele weken mailtjes met daarin bedreigingen om de waarheid naar buiten te brengen. Anders zou de persoon in kwestie het heft in eigen handen nemen. ‘Ik had echt het gevoel dat zijn doel was om mijn leven te verwoesten.’

Iets wat uiteraard niet gebeurde. Nadat Nikkie haar verhaal deelde op haar YouTube-kanaal Nikkie Tutorials werd ze overladen met positieve reacties. Dit van onder meer celebs en make-upmerken, maar ook door fans die haar al jaren volgen op haar kanaal. Naast steun van onbekenden kon ze natuurlijk ook rekenen op haar naaste omgeving. Zo was het haar verloofde die haar aanmoedigde om haar verhaal te delen. ‘Jij kan dit. We komen hier samen door’, zei hij tegen haar. Verder vertelt de Nederlandse Nikkie nog over de steun die haar moeder al die jaren geweest is en dat ze hoopt dat haar verhaal anderen kan inspireren. Bekijk het volledige interview hieronder.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.