https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Beautygoeroe Nikkie Tutorials onthult dat ze transgender is: ‘Het heeft mij gemaakt...

Beautygoeroe Nikkie Tutorials onthult dat ze transgender is: ‘Het heeft mij gemaakt tot wie ik ben’

In een video op haar kanaal vertelt ze dat ze haar verhaal zelf naar buiten wou brengen, maar dat die kans haar ontnomen is.

Nikkie de Jager
© Getty

Wie regelmatig naar make-uptutorials kijkt op YouTube heeft vast al eens gehoord van Nikkie Tutorials. De Nederlandse Nikkie de Jager deelt al meer dan tien jaar haar skills met de rest van de wereld en mocht al heel wat celebs opmaken zoals bijvoorbeeld Kim Kardashian en Lady Gaga. In haar laatste video ging het er iets anders aan toe, want de 25-jarige make-upartieste had gisteren iets te vertellen aan al haar fans. Zo onthulde ze dat ze geboren is als jongen en dus transgender is.

Wie de titel van Nikkies laatste video heeft gezien, kon reeds opmaken dat het niet om een make-uptutorial zou gaan. ‘I’m Coming Out’ staat er bovenaan het filmpje en in het begin van de YouTube-video maakt de make-upartieste meteen duidelijk dat ze haar fans iets te vertellen heeft. ‘Ik kan niet geloven dat ik dit vandaag aan jullie ga vertellen. Maar wat voelt het goed om dit te zeggen en om eindelijk echt vrij te zijn. Toen ik jong was, ben ik geboren in het verkeerde lichaam. Wat wil zeggen dat ik dus transgender ben’, aldus een emotionele Nikkie.

I’m Coming Out

In de rest van de zeer emotionele en krachtige video vertelt ze meer over haar verhaal, hoe transgender zijn haar gemaakt heeft tot wie ze nu is en hoe het voelt om eindelijk de waarheid te kunnen vertellen aan iedereen. Over dit laatste heeft ze trouwens nog meer te zeggen. Zo vertelde ze dat ze altijd al de intentie had om dit onderdeel van haar leven met de rest van de wereld te delen, maar dan wel op het juiste en een zelfgekozen moment. Een kans die haar helaas ontnomen is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik ben gechanteerd door mensen die mijn verhaal wilden vertellen aan de media. In het begin was het angstaanjagend om te weten dat er zo’n kwaadaardige mensen bestaan. En ik weet dat jullie nu aan het kijken zijn. Ze vertelden me dat ze het nieuws naar buiten wilden brengen omdat ik de waarheid niet wou zeggen of dat ik bang was dat mensen te weten zouden komen wie ik echt was. Maar ik ben niet bang’, aldus Nikkie, een jonge vrouw die weet waar ze voor staat en duidelijk sterk in haar schoenen staat. Als laatste heeft ze ook nog een boodschap aan de personen die haar chanteerden en vervolgens steekt de blondine haar middenvinger op naar de camera. ‘Deze is voor jullie’.

Lees ook: