Home celebs Jessie J en Channing Tatum zijn na een jaar daten uit elkaar

Jessie J en Channing Tatum zijn na een jaar daten uit elkaar

Het koppel zou ongeveer een maand geleden een punt gezet hebben achter hun relatie.

jessie j channing tatum
© Getty

Jessie J en Channing Tatum vormden ongeveer een jaar een koppel, maar volgens een bron zouden de twee vorige maand besloten hebben om uit elkaar te gaan. ‘Ze zijn nog steeds erg close en blijven goede vrienden’, aldus UsWeekly.

In april 2018 gingen Channing Tatum en zijn toenmalige vrouw Jenna Dewan uit elkaar na een huwelijk van negen jaar. In het najaar werd de acteur voor het eerst gelinkt aan zangeres Jessie J. De twee waren ongeveer een jaar samen en maakten geen geheim van hun relatie. Zij woonde Channing regelmatig concerten bij van zijn vriendin en was ook hij regelmatig te zien op haar sociale media.

Toch hebben de twee recent besloten om een punt te zetten achter hun relatie. Volgens UsWeekly zijn Channing en Jessie nu ongeveer een maand uit elkaar. Bij People schrijven ze verder dat ze deze beslissing als vrienden genomen hebben. ‘Er was geen drama. Ze hebben gewoon besloten om elk hun eigen weg te gaan’. Volgens het Amerikaanse weekblad hebben de twee andere prioriteiten die niet overeen komen. Zo brengt Channing graag veel tijd door in Los Angeles zodat hij veel bij zijn dochter Everly kan zijn. Jessie J vertoeft dan weer liever in het Verenigd Koninkrijk.

Zijn dochter Everly mag zich binnenkort ook grote zus noemen. De ex van Channing, Jenna Dewan, is namelijk opnieuw in verwachting. Zij vond een tijdje geleden opnieuw de liefde en dit bij Steve Kazee.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.