Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

6 geheimen van koppels met een fantastisch seksleven

Er zijn een miljoen manieren om je seksleven een beetje pit te geven, maar een stel fluffy handboeien is helaas geen langetermijnoplossing. Daarom: 6 succesvolle tips van getrouwde koppels om je seksleven na al die jaren nog steeds spannend te houden.

Flirt


Je vraagt je wellicht af hoe je kan flirten met iemand die getuige was van die premenstruele vreetbuien? Wel, koppels die al een tijdje bij elkaar zijn hebben elkaar sowieso al eens op hun slechtst gezien. En net daarom kan een beetje geflirt het extra spannend maken. Stuur een erotisch berichtje tijdens de werkdag of doe het the old school way en leg jouw hand net iets te lang op zijn been... tijdens een etentje met je schoonfamilie bijvoorbeeld.

Plan het in


Oké, we zijn het er helemaal mee eens dat het een beetje raar is om ‘sexy time‘ in je agenda te noteren. Maar het leven is al zo druk – koken, naar de fitness gaan, poetsen, de laatste aflevering van ‘Suits’ kijken – dat we zelfs tijd moeten vrijmaken voor ons seksleven. En dat is helemaal geen schande.

Stel niet uit tot bedtijd


Te moe na een lange werkdag? Je hoeft heus niet per se altijd seks te hebben net voor het slapengaan. Zoek zelf uit welk tijdstip jullie het beste past. Ochtendmens? 7u it is. Of ben je een eeuwige snoozer en heeft hij geen zin meer na het eten? Misschien moeten jullie meteen bij thuiskomst de lakens delen.

Neem om de beurt initiatief


Zorg ervoor dat jullie niet in een vast patroon vervallen. Neemt hij altijd het initiatief? Misschien wordt het hoog tijd om de rollen om te draaien. Hij hoeft niet altijd het voortouw te nemen. Doorbreek de gewoonte en verras elkaar.

Ruim je slaapkamer op


Wie wist dat je lakens verversen zo’n turn-on kon zijn? Een frisse en nette slaapkamer nodigt net iets meer uit om intiem te zijn. Steek wat wat kaarsjes aan en doe het samen. Wie weet waar het eindigt...

Praat erover


Met je partner over jullie seksleven praten zou geen taboe mogen zijn. Integendeel, communicatie is de sleutel tot een gezonde relatie. Geen idee hoe je dat het best aanpakt? Neem pen en papier en ga zitten. Noteer nu twee à drie dingen die jullie meer zouden willen doen tijdens het vrijen (bijvoorbeeld dirty talk, meer verleiding, meer instructies...). Deel met je partner wat je genoteerd hebt en stel elkaar vragen. Probeer het uit. Hoe comfortabeler jullie je voelen, hoe beter jullie seksleven kan zijn.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '