Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty via Unsplash+

Van een haartje in je mond tot een kramp in je teen.

Deze 9 gênante seksmomentjes herkent iedereen

Seks is ontzettend lekker, maar soms kan het er tussen de lakens ook heel klunzig én grappig aan toe gaan. Deze 9 awkward seksmomentjes zal je ongetwijfeld wel al eens meegemaakt hebben.

Slappe lach

Er mag al eens gelachen worden tussen de lakens. Soms gebeurt er iets waardoor je plots in the heat of the moment je lach écht niet meer kan inhouden. Al valt de mood daarna soms moeilijk te redden, toch hebben jullie een erg intiem moment gedeeld.

Auwtch

Het kan er al eens wild aan toegaan tijdens de seks wat resulteert in: uit bed vallen, je hoofd stoten (tegen het bed of tegen elkaar), op je lip bijten, een voet in je oog of per ongeluk geswaffeld worden op je kaak. Als de seks lekker is, dan nemen we die onschuldige blauwe plekken er maar al te graag bij.

Kramp

We wringen ons soms in vreemde bochten om volop te kunnen genieten van die heerlijke vrijpartij. Helaas krijgen we daardoor soms een pijnlijke scheut in onze kuit, bovenbeen of voet. Gewoon even wachten tot die kramp er terug uit schiet, en je kan er weer tegenaan. Als je niet in de lach schiet (zie puntje één) tenminste.

Geen hoogtepunt

Soms kan je partner het niet meer houden, en komt hij/zij/die klaar voor jij je hoogtepunt hebt kunnen bereiken. Dit hoeft geen probleem te zijn: laat je lekker verder verwennen tot ook jij je pleziertje krijgt.

Halfstok

Te veel alcohol of te veel druk kunnen ervoor zorgen dat je partner geen erectie kan krijgen en dat de vlag dus halfstok blijft hangen. Maak er zeker geen drama van! Dat kan gebeuren. Steek niet in je hoofd dat het aan jou ligt. Dit gebeurt wel eens bij elke man, en het staat volledig los van jou!

Verkeerde gaatje

In alle enthousiasme vergist je partner zich van opening, en probeert ie je in het verkeerde gaatje te penetreren. Exit only baby! Of niet? 😉

Scheetje

Bij sommige standjes komt er heel wat lucht in je darmen waardoor je zonder dat je het beseft plots een dikke wind laat. Oeps! Niet bepaald aantrekkelijk, maar wel ontzettend grappig.

Ander scheetje

Bij penetratie wordt er lucht naar binnen gepompt. Die moet er natuurlijk ook weer uit als je spieren zich terug ontspannen, waardoor je een vaginaal windje kan laten. De normaalste zaak ter wereld en toch zorgt het keer op keer voor schaamrood op de kaken terwijl we roepen: ‘Het is niet wat je denkt schat!’

Haartjes

Tijdens het oraal bevredigen, gebeurt het weleens dat er een haartje in je mond terechtkomt. Dat exemplaar zonder rare geluiden (denk: pflpflpsps) of bewegingen terug uit je mond krijgen, is helaas een moeilijke opgave. En al zeker als je dit onopgemerkt wil doen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '