Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Deon Black via Pexels

Anne (31) heeft een open bdsm-relatie en droomt ervan eens met eten te spelen.

‘Ik krijg een flashback van toen hij een halfuur lang aan mijn kutje zat te zuigen’

Evi Van Houdt

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Anne (31) heeft een open bdsm-relatie. Ze wordt helemaal wild als zij de dominante mag spelen. Ze droomt weleens van spelen met eten.

De ovenschotel

Ik speur zijn lichaam met mijn ogen af en merk meteen de signalen van zijn opwinding op. Zijn stijve tepels prikken door de dunne stof van zijn T-shirt. Zijn ­ademhaling is luider en sneller dan gewoonlijk en hij kan zijn benen maar niet stilhouden. Dat hij ze voortdurend verplaatst, heeft vast alles te maken met het feit dat zijn jeans ter hoogte van zijn kruis steeds strakker komt te zitten.

‘Kom hier’, beveel ik hem. Hij wipt meteen recht uit de zetel en wandelt op me af. Ik grijp hem bij de arm. Wanneer ik hem stevig tegen mijn bovenlichaam trek, geef ik hem de toestemming om me te zoenen. Zijn lippen raken de mijne, maar zijn tong blijft in zijn mond. Hij is goed opgeleid, die slaaf van mij. Ik duw mijn tong dan maar zelf in zijn mond en laat hem die lekker verwennen met de zijne.

Tegelijkertijd laat ik mijn handen over zijn rug onder zijn T-shirt glijden. Als ik het omhoog wil doen om het over zijn hoofd te trekken, stopt hij met me te kussen en zet hij een stap achteruit. ‘Dat zal ik voor u doen, mevrouw. U hoeft zich niet in te spannen’, verklaart hij zijn move nader terwijl hij zich voor mijn neus begint uit te kleden. Héél goed opgeleid, dus.

Wanneer hij alleen zijn boxershort nog aanheeft, neem ik hem mee naar de eetkamer en gebied hem om daar te wachten terwijl ik enkele spullen haal. Ik keer terug met een brede halsband, handboeien, enkelboeien en een blinddoek. Die laatste laat ik nog even voor wat-ie is, maar de halsband doe ik hem wel om. Ik duw hem vervolgens met forse kracht op een van de keukenstoelen.

Met de enkelboeien maak ik zijn benen vast aan de voorste poten. Zijn handen boei ik achter zijn rug. Uit de keuken haal ik een bordje van de ovenschotel die ik op voorhand al had klaargemaakt. Ik begin hem met een iets te kleine lepel te voederen. Telkens wanneer er wat eten op zijn zo goed als naakte lichaam valt, krijgt hij een flinke tik met de warme ovenspatel.

‘Vind je het lekker?’ pols ik, en daarmee heb ik het niet alleen over het eten. ‘Heerlijk, mevrouw’, antwoordt hij nadat hij eerst netjes zijn mond heeft leeggegeten. Soms is hij zelfs zo’n ­goede slaaf dat ik hem bijna saai zou gaan vinden. ‘Toon eens hoe lekker dan’, daag ik hem uit. Zonder ­aarzelen buigt hij zijn hoofd voorover en duikt met zijn gezicht recht in het bord met eten. Ik moet enorm mijn best doen om niet uit mijn rol van dominante te vallen en in schaterlachen uit te barsten. Maar dat doe ik ­natuurlijk niet.

In plaats daarvan duw ik zijn hoofd er nog dieper in en sis: ‘Dat bedoelde ik niet, zwijn.’ Vervolgens trek ik zijn hoofd er bij zijn haren weer uit, duw ik mijn vingers in het hoopje eten en prop ze – nog voor hij de tijd heeft om te bekomen – in zijn mond. Zoals het een goede slaaf ­betaamt, stribbelt hij zelfs nu niet tegen. Hij begint ze ­meteen af te likken en schoon te zuigen. Het wekt bij mij meteen een flashback op naar onze vorige date, toen hij ruim een halfuur lang aan mijn kutje zat te zuigen.

Pas wanneer zijn bord tot de laatste druppel schoon is gelikt, maak ik zijn voeten en ­handen los. Dan gun ik hem de eer om voor mij de afwas te doen, in een wastobbe op zijn handen en knieën op de ­koude tegelvloer. ‘Flink, hoor’, klop ik hem op de rug wanneer hij ook die vernedering ­zonder morren ondergaat. ‘Jij hebt een ­dessertje verdiend.’

Op handen en knieën kruipt hij me achterna wanneer ik naar de woonkamer ga en me daar met mijn benen wagenwijd open op de sofa leg. Een slaaf als de mijne heeft nu zelfs geen instructies meer nodig. Die weet dat zijn toetje pas leeggelepeld is wanneer ik minstens twee keer ben ­klaargekomen en zijn gezicht onder mijn ­glazuur zit.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '