Home Lifestyle Dua Lipa en Angèle laten videoclip van duet ‘Fever’ op ons los

Dua Lipa en Angèle laten videoclip van duet ‘Fever’ op ons los

Zo zagen onze zaterdagavonden eruit vóór corona.

Dua Lipa en Angèle
© YouTube @Dua Lipa

Dua Lipa en onze Angèle brachten onlangs samen het duet ‘Fever’ uit. Het liedje zit al een paar dagen in ons hoofd, en nu lanceerde dit powerduo ook de bijhorende videoclip.

Every blonde needs a brunette, en dat is ook het geval bij Angèle. De Brusselse zangeres nam een duet op met niemand minder dan Dua Lipa. Die laatste is een grote internationale ster bekend van onder andere ‘Don’t Start Now’ en ‘Physical’. We hoorden de twee dames al verschillende keren voorbij komen op de radio, maar nu zien we ze ook samen aan het werk. Het duo liet namelijk de bijhorende videoclip van ‘Fever’ op ons los!

Frieten en dansen

Zoals de titel van de track al doet vermoeden, krijgen we het inderdaad warm van het filmpje. Dua en Angèle dansen door de verlaten straten van Londen, bestellen een lekkere portie frieten en amuseren zich te pletter. Een beetje zoals onze zaterdagavonden eruitzagen vóór corona. We horen Dua zelfs een mondje Frans praten – het gaat over castreren –  en de Franse lyrics meezingen met onze landgenote.

Voorlopig zitten die feestjes en festivals er nog niet in, maar dat wil niet zeggen dat je niet volledig los kan gaan op deze schijf in je woonkamer zoals de twee zangeressen, maar dan met je bubbel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer muziek: