Home celebs FEEST: Jonas Brothers verrassen ons nu al met een gloednieuw kerstliedje

FEEST: Jonas Brothers verrassen ons nu al met een gloednieuw kerstliedje

Net wat we nodig hebben! Is het dan nu sociaal aanvaardbaar om onze kerstboom al te zetten?

Jonas brothers kerstlied
© Getty

Vergeet Halloween, want voor ons is het al een beetje Kerstmis! De Jonas Brothers verrassen ons namelijk nu al met een geweldig kerstcadeautje, want de drie broers lanceerden een ingetogen kerstliedje dat ons nu al doet verlangen naar 25 december én 2021.

Wij weten al waar we ons de komende zes weken mee kunnen bezighouden, wat Nick, Joe en Kevin Jonas brachten gisteren hun gloednieuwe kerstsingle al uit. Het kan ons geen moer schelen dat het nog maar 31 oktober is en dat Sinterklaas nog over de vloer moet komen: wij zingen nu al luidkeels mee met ‘I Need You Christmas‘ en maken ons huis intussen al helemaal klaar voor de kerstperiode. Tijd zat om er iets moois van te maken, toch?

‘Warmte en geluk’

De drie broers kozen een wel heel toepasselijke naam voor hun nieuw liedje, want als er één ding is waar we momenteel allemaal nood aan hebben, dan is het wel aan Kerstmis. Dat ze hun kerstliedje vroegtijdig zouden releasen zagen wij – lees: onze socialmediamanager én Jonas Brothers-fan Fien – al van mijlenver aankomen. De broers deelden eerder deze week namelijk enkele nostalgische kerstkiekjes op Instagram met de caption: ‘Met zo’n gek jaar hebben we allemaal echt iets nodig om naar uit te kijken… De kerstperiode is een tijd die ons samenbrengt en iets dat ons vreugde kan geven in de donkerste tijden.’

View this post on Instagram

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast een paar throwbackfoto’s deelden de broers de hartverwarmende boodschap die achter hun kerstlied schuilt: het dankbaar zijn voor de tijd die we met onze familie kunnen doorbrengen. ‘Voor ons roept dit lied herinneringen op aan sneeuwbalgevechten en het glijden met een slee’, schrijven de broers. ‘Het doet ons terugdenken aan enkele prachtige momenten rond de kerstboom. Hopelijk kan het nummer jullie dezelfde gevoelens van warmte en geluk geven. We houden heel veel van jullie!’

En aangezien we al getrakteerd worden met nieuwe kerstliedjes is het volgens ons sociaal acceptabel om onze kerstboom nu al op te zetten. De onbeschreven regel dat dat eigenlijs pas na 6 december mag? Daar vegen wij dit jaar maar wat graag onze voeten aan, thanks Nick, Keven en Joe!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: