Home celebs BELUISTER: Brie Larson brengt ingetogen cover van Taylor Swifts ‘The 1’

BELUISTER: Brie Larson brengt ingetogen cover van Taylor Swifts ‘The 1’

Wij zijn duidelijk niet de enige fans van 'Folklore', het gloednieuwe album van de zangeres.

brie larson taylor swift
© Getty

Vorige week had Taylor Swift een verrassing van formaat voor al haar fans. De zangeres bracht namelijk uit het niets een nieuw album uit en het is duidelijk dat ‘Folklore’ meteen een groot succes is. Zo werd het album op 24 uur tijd zo’n 79 miljoen keer beluisterd en ondertussen is ook al de eerste cover opgedoken. Brie Larson waagde zich namelijk aan het nummer ‘The 1’. Luister zelf maar!

Dat Taylor Swift zich album na album opnieuw weet uit te vinden, is al lang duidelijk. Het duistere kantje van ‘Reputation’ ruilde ze in voor een reeks pasteltinten voor haar album ‘Lover’. En ook nu gooit de zangeres het over een andere boeg. Met haar gloednieuwe verrassingsalbum ‘Folklore’ straalt ze dan weer een indie vibe uit.

The 1

De zangeres is dan ook voor veel mensen een inspiratie en daar hoort ook niemand minder dan Brie Larson bij. De ‘Captain Marvel’-actrice is alvast mee verantwoordelijk voor het feit dat ‘Folklore’ op 24 uur tijd net geen 80 miljoen keer beluisterd werd. Bij de actrice bleef het trouwens niet alleen bij luisteren, want Brie deelde op haar Instagramaccount een filmpje waar ze het nummer ‘The 1’ covert.

View this post on Instagram

Dedicated to my forever Swiftie friend @jennisennis. ??

A post shared by Brie (@brielarson) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is trouwens niet de eerste keer dat Brie haar muzikaal talent bovenhaalde. De afgelopen maanden bracht ze ook al een cover van ‘Be Alright’ van Ariana Grande en ‘July’ van Noah Cyrus.

Lees ook: