Home celebs BELUISTER: Sam Smith brengt wondermooie versie van Coldplays ‘Fix You’

BELUISTER: Sam Smith brengt wondermooie versie van Coldplays ‘Fix You’

Wat een engelenstem!

sam smith
© Getty

Dat Sam Smith een engelenstem heeft, wisten we al langer, maar de popster wist ons deze week toch opnieuw te verrassen met een prachtige cover van Coldplays ‘Fix You’. Tip van de redactie: steek je zakdoek alvast niet te ver weg als je het nummer gaat beluisteren, want wij hebben alvast een traantje (of twee) weggepinkt.

Is er een nummer dat Sam Smith niet kan zingen? Wij vinden van niet en die* bewijst dat we overschot van gelijk hebben. Op het YouTubekanaal van de popster staat er namelijk sinds deze week een prachtige cover van Coldplays ‘Fix You’. Het gaat om een live performance en gezien de omstandigheden had Sam Smith alvast geen beter nummer kunnen kiezen. Het is dus absoluut niet abnormaal als je even een traantje moet wegpinken!

Het is bovendien niet de eerste keer dat Sam ons weet te raken met een betoverende cover. Zo zong de popster in het verleden al ‘How Will I Know’ van Whitney Houston en in april zong die* samen met John Legend de klassieker ‘Stand by Me’. Ook zeker de moeite waard om eens te beluisteren!

*De 28-jarige Smith liet in september vorig jaar weten voortaan als non-binair door het leven te gaan. Wanneer men verwijst naar non-binaire personen worden de gebruikelijke voornaamwoorden vervangen door ‘die’ en ‘hun’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.