Home celebs YES: Ellie Goulding maakte zonet de releasedatum van haar 4de album bekend

YES: Ellie Goulding maakte zonet de releasedatum van haar 4de album bekend

Ellie Goulding
© Getty

Meezingen met de hits van Ellie Goulding (33) op Werchter Boutique zit er helaas niet in, maar vandaag heeft de zangeres wel goed nieuws voor al haar fans. Zo maakte ze namelijk net de releasedatum van haar vierde album bekend en daar hoeven we helemaal niet lang meer op te wachten.

Na vijf jaar wachten is het eindelijk zover. ‘Delirium’, het derde studioalbum van Ellie Goulding, kwam reeds uit in 2015, maar na een niet zo korte pauze heeft de zangeres eindelijk nieuwe muziek voor ons klaar. Op sociale media maakte ze namelijk bekend dat haar vierde album ‘Brightest Blue’ uitkomt op 17 juli. Begin dus al maar met aftellen!

Brightest Blue

Fans van de zangeres wisten dat Ellie Goulding druk bezig was met de productie van haar vierde album. Normaal gezien was de release voorzien voor juni, maar de uiteindelijke datum is nu toch met een maandje opgeschoven.

View this post on Instagram

Brightest Blue. My 4th album. July 17. ?

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Waarom zit er zo’n lange pauze tussen haar laatste twee albums? Eerst en vooral veranderde de zangeres van management. Daarnaast wilde ze ook haar tijd nemen in de studio en schrijven over haar ervaringen van de afgelopen jaren. ‘Mijn nieuwe album gaat over zelfstandig zijn zonder iemand anders nodig te hebben en ook over hoe het voelt om een vrouw te worden’, aldus Ellie Goulding.

De afgelopen periode heeft de zangeres verschillende singles uitgebracht zoals bijvoorbeeld ‘Flux’ en ‘Worry About Me’ in samenwerking met de rapper Blackbear. Op haar komende album zullen er bovendien geen andere collabs te horen zijn en is het enkel Ellie zelf die het woord neemt. Iets wat wij persoonlijk helemaal niet erg vinden!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.