Home celebs Lady Gaga maakt de releasedatum voor haar nieuwste album ‘Chromatica’ bekend

Lady Gaga maakt de releasedatum voor haar nieuwste album ‘Chromatica’ bekend

Het wachten zit er bijna op!

lady gaga
© Getty

Lady Gaga had gisteren een erg fijne verrassing voor al haar fans. Via Instagram liet ze namelijk weten dat ze een releasedatum gekozen heeft voor haar nieuwste album ‘Chromatica’. En er is nog meer goed nieuws, want we hoeven er helemaal niet lang meer op te wachten!

Fans moeten al een hele tijd wachten op ‘Chromatica’, het zesde studioalbum van Lady Gaga. Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want de zangeres maakte gisteren een nieuwe releasedatum bekend. Normaal gezien zou het album op 10 april verschijnen, maar omwille van het coronavirus werd de release uitgesteld. ‘Ik zal binnenkort een nieuwe datum aankondigen. Dit zijn hectische en enge tijden voor ons allemaal’, schreef ze een tijdje geleden op Twitter.

Gisteren had Lady Gaga dan ook een langverwachte update voor al haar volgers. Zo liet ze via Instagram weten dat ‘Chromatica’ op 29 mei officieel wordt uitgebracht. Het wachten zit er dus bijna op! Wat kunnen we nu juist verwachten van haar zesde studioalbum? Er staan in totaal zestien nummers op waaronder enkele samenwerkingen. Zo zullen onder meer Ariana Grande én Elton John te horen zijn.

De eerste single die kennen we trouwens al. ‘Stupid Love’ werd reeds gelekt in januari en in februari werd het nummer officieel uitgebracht mét een bijhorende videoclip. Wij zijn dan ook razend benieuwd naar de anders nummers die op haar aankomende plaat staan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.