Home celebs LITTLE MONSTERS, OPGELET: Lady Gaga lanceerde zonet een gloednieuw nummer mét videoclip

LITTLE MONSTERS, OPGELET: Lady Gaga lanceerde zonet een gloednieuw nummer mét videoclip

'Stupid Love' komt zo'n vier jaar (!) na de release van haar laatste album 'Joanne'.

© YOUTUBE: Lady Gaga

Mother Monster aka Lady Gaga is eindelijk terug van weggeweest, en hoe! We hebben bijzonder lang moeten wachten op haar comeback, maar worden nu beloond voor ons geduld. De zangeres, en intussen ook actrice, lanceerde vannacht haar gloednieuwe nummer ‘Stupid Love’ mét bijhorende videoclip op YouTube.

Het is intussen al bijna een jaar geleden dat de ‘A Star Is Born’-actrice haar fans op sociale media plaagde door aan te kondigen dat ze zogezegd zwanger was van een nieuw album. En vannacht was het eindelijk zover: Lady Gaga bracht zo’n vier jaar na de release van haar laatste album ‘Joanne’ het eerste nummer van haar vervolgalbum uit.

Power Rangers

De zangers liet eerder deze week op Instagram en Twitter al weten dat haar nieuwe nummer ‘Stupid Love‘ er zat aan te komen en deelde zelfs een mysterieuze teaser van de videoclip. Ook die werd vannacht gelanceerd en ziet er, zoals altijd, spectaculair uit. Gaga zou zich voor de clip hebben laten inspireren door de Power Rangers en daar kan je gewoonweg niet naast kijken: de kostuums die zij en de dansers dragen zijn op z’n minst flashy te noemen. Klein weetje: de videoclip werd volledig gefilmd met een iPhone.

Dat Lady Gaga’s nieuwe nummer een schot in de roos is, valt niet te ontkennen. De reacties op Twitter en Instagram liegen er dan ook niet om: al haar fans zijn laaiend enthousiast over de nieuwe single. Het nummer heeft een disco-achtige vibe en toont nog maar eens aan dat Gaga na al die jaren succes nog steeds heel veel in haar mars heeft en ons kan blijven verrassen met haar talenten, al blijven wij wel nog steeds grote fan van haar rol als Ally in de film ‘A Star Is Born’. Of haar nieuwe nummer dan ook aan ‘Shallow‘, haar duet met tegenspeler Bradley Cooper, kan tippen, durven we niet te zeggen. Oordeel dus vooral zelf:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: