Home Lifestyle Film JOEPIE: Lady Gaga speelt binnenkort voor een tweede keer de hoofdrol in...

JOEPIE: Lady Gaga speelt binnenkort voor een tweede keer de hoofdrol in een film

Ze zal de ex-vrouw van de vermoorde Italiaanse ontwerper Maurizio Gucci spelen.

Lady Gaga nieuwe film
© Getty

Joepie de poepie! Lady Gaga (33) heeft de smaak van het acteren duidelijk te pakken, want de zangeres mag na haar schitterende rol in ‘A Star Is Born’ voor een tweede keer de hoofdrol spelen in een film. En daar zijn vele fans – en ook wij – laaiend enthousiast over.

De ‘Always Remember Us This Way’-zangeres mag een nieuwe film aan haar palmares toevoegen, want volgens Deadline zal ze binnenkort in een film over de Italiaanse ontwerper Maurizio Gucci te zien zijn. Gaga zal de rol van zijn ex-vrouw, Patrizia Reggiani, vertolken. Niet verwonderlijk dat ze Gaga gecast hebben voor de rol, want ze heeft namelijk Italiaanse roots: haar vader is afkomstig van Sicilië.

Ze zal dus een compleet andere rol dan die van de ietwat naïeve Ally op zich nemen. Patrizia werd namelijk veroordeeld voor de dood van haar man, die in 1995 werd doodgeschoten in zijn kantoor. Ze kreeg een gevangenisstraf van 29 jaar opgelegd, maar kwam in 2016 vervroegd vrij. Volgens lokale media zou Patrizia haar man vermoord hebben uit wraak, terwijl familieleden en experts dan weer beweerden dat ze een hersentumor had die haar tot waanzin dreef.

Ridley Scott

De film wordt geregisseerd door de wereldberoemde Ridley Scott. Hij schreef in het verleden ook al mee aan het script van kaskrakers als ‘Robin Hood’, ‘Gladiator’ en ‘American Gangster’. Welke titel zijn allernieuwste film zal krijgen, is nog niet geweten. Wat wel al zeker is, is dat de film gebaseerd is op een boek van Gay Forden: ‘The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’.

Met haar eerste film, ‘A Star Is Born’, sleepte Lady Gaga meteen een Oscar in de wacht, die voor ‘beste soundtrack’ voor haar nummer ‘Shallow‘. Ze werd trouwens ook genomineerd voor ‘de beste vrouwelijke actrice’. Of Lady Gaga ook zonder Bradley Cooper aan haar zijde zo’n waanzinnige acteerprestaties kan neerzetten, is nog even afwachten. Wij zijn alleszins al héél benieuwd!

Lees ook: