Home Lifestyle Film YES: er is nog een film van ‘Me Before You’-auteur Jojo Moyes...

YES: er is nog een film van ‘Me Before You’-auteur Jojo Moyes in de maak

Haar achtste boek ‘Last Letter From Your Lover’ dat uitkwam in 2011 zou nu ook verfilmd worden.

verfilming
© New Line Cinema / Jojo Moyes

‘Me Before You’ is nog steeds een van onze favoriete tearjerkers en fans van de film hebben geluk. Het boek ‘Last Letter From Your Lover’, dat ook door auteur Jojo Moyes werd geschreven, wordt namelijk verfilmd door Netflix.

Me Before You’ met Sam Clafin en Emilia Clarke is tot op vandaag nog steeds een van onze favoriete films. Toen we hoorden dat ‘Last Letter From Your Lover’, eveneens van auteur Jojo Moyes, wordt verfilmd door Netflix konden we dan ook niet anders dan een klein vreugdesprongetje maken.

Last Letter From Your Lover

‘Last Letter From Your Lover’ kwam uit in 2011 en is het achtste boek van Jojo Moyes. In het liefdesverhaal volgen we Ellie, een jonge journaliste uit Londen die een reeks brieven en daarmee ook een affaire uit de jaren ’60 ontdekt. Gevolg? Ze raakt geobsedeerd door de romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O’Hare en is vastberaden om uit te zoeken hoe het verhaal geëindigd is.

Enkele dagen geleden raakte het nieuws bekend dat ook dit verhaal van Jojo Moyes verfilmd zal worden. En het project kan bovendien rekenen op een echte sterrencast. Zo spelen onder andere Shailene Woodley en Joe Alwyn mee in de film. Een releasedatum is er helaas nog niet, maar aangezien de opnames al begonnen zijn, hopen wij alvast dat de Netflixfilm in 2020 onze richting uitkomt!

Nog meer leesvoer voor filmliefhebbers: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.