Home Lifestyle Film FILMTIP: deze 7 horrorfilms zijn perfect voor Halloween

FILMTIP: deze 7 horrorfilms zijn perfect voor Halloween

Boe! 👻

films
© Paramount Pictures / Orion Pictures

Volgende week is het Halloween. Het is dan ook hoog tijd om op zoek te gaan naar de perfecte horrorfilm voor jouw griezelavondje onder vrienden. Heb je alleen de klassiekers al gezien en ben je dan ook op zoek naar een iets recentere film? Wij gingen op zoek naar de griezeligste films die uitkwamen in 2019.

Als het op griezelfilms aankomt, zijn er natuurlijk een aantal bekende klassiekers, maar als je al weet wat er gaat gebeuren, is het allemaal een stuk minder spannend. Daarom hebben wij 7 enge films uit 2019 opgezocht, en er zit er sowieso wel eentje bij die je nog niet gezien hebt. Veel kijkplezier (als je durft)!

1 / 7
‘Annabelle Comes Home’
‘Brightburn’
‘Child’s Play’
‘Crawl’
‘It Chapter Two’
‘Pet Sematary’
‘Us’
‘Annabelle Comes Home’
‘Annabelle Comes Home’

Demonologen Ed en Lorraine Warren hebben de duivelse pop Annabelle opgesloten zodat ze haar macht niet kan laten gelden. Wanneer het duo een zaak moet onderzoeken, vragen ze aan de jonge Mary Ellen om te babysitten op hun dochter Judy. Mary Ellen krijgt echter het ongewenste gezelschap van Daniella die heel nieuwsgierig is naar de kamer vol demonische voorwerpen.

© New Line Cinema

‘Brightburn’
‘Brightburn’

Tori en Kyle Breyer kunnen geen kinderen krijgen, maar op een dag vinden ze een baby. Ze noemen hem Brandon en voeden hem op als hun eigen zoon. Jaren later wordt het duidelijk dat Brandon geen normale jongen is en over bovennatuurlijke krachten beschikt

© Sony Pictures

‘Child’s Play’
‘Child’s Play’

Karen Barclay werkt in een warenhuis waar op een dag een speelgoedpop wordt teruggebracht vanwege technische problemen. Omdat ze zelf geen geld heeft voor zo’n pop, besluit Karen deze cadeau te geven aan haar zoon Andy. Andy ontdekt al snel dat deze pop anders is.

© Orion Pictures

‘Crawl’
‘Crawl’

Haley Keller is een jonge vrouw die na een zware orkaan in een levensgevaarlijke situatie zit. Ze zit vast in een huis dat stilaan overstroomd wordt en ze krijgt het onaangename gezelschap van alligators.

© Paramount Pictures

‘It Chapter Two’
‘It Chapter Two’

27 jaar na de aanvaringen met Pennywise is de ‘Loser Club’ volwassen. Als ze dan een telefoontje krijgen met de boodschap dat het moorden opnieuw begonnen is, keren de leden van de club terug om het voor een laatste keer op te nemen tegen de moordlustige clown.

© New Line Cinema

‘Pet Sematary’
‘Pet Sematary’

Louis Creed verhuist met zijn vrouw Rachel en hun twee kinderen Gage en Ellie naar een landelijk huis. Nadat hun kat overreden wordt, besluit Louis hem te begraven op de lokale dierenbegraafplaats. Alleen is deze mysterieuze plek niet wat het lijkt…

© Paramount Pictures

‘Us’
‘Us’

Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om te ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten…

© Monkeypaw Productions

Nog meer lezen over Halloween: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.