Home Lifestyle Film YESSS: ‘The Princess Switch’ met Vanessa Hudgens krijgt een sequel

YESSS: ‘The Princess Switch’ met Vanessa Hudgens krijgt een sequel

De 30-jarige actrice zal deze keer niet twee, maar drie rollen vertolken!

the princess switch
© Netflix

Vanessa Hudgens is goed op weg om de nieuwe leading lady van Netflix te worden. Na een dubbelrol in ‘The Princess Switch‘ en haar nieuwste kerstfilm ‘The Knight Before Christmas‘ maakt het streamingplatform nu bekend dat er een vervolg in de maak is op ‘The Princess Switch’, waarbij de 30-jarige actrice maar liefst drie personages mag vertolken!

In ‘The Princess Switch‘, die vorig jaar rond kerstmis uitkwam op Netflix, maken we kennis met Stacy (Hudgens), een getalenteerde patissier. Wanneer ze ontdekt dat ze een dubbelganger heeft – niemand minder dan Lady Margaret van het fictieve land Belgravia – besluiten de vrouwen hun levens te verruilen.  Maar dan valt Stacy voor Margarets verloofde prins Edward (Sam Palladio) en wordt Margaret op haar beurt verliefd op Kevin (Nick Sagar), Stacy’s beste vriend.

Nick Sagar en Vanessa Hudgens in ‘The Princess Switch’ (2018).

Drie x Vanessa

In de sequel op ‘The Princess Switch’, die de ietwat ongeïnspireerde titel ‘The Princess Switch: Switched Again‘ kreeg, ontdekken Stacy en Margaret dat ze nóg een dubbelganger hebben rondlopen, Fiona. Net wanneer Margaret zich klaarmaakt om de troon te bestijgen, lijkt party girl Fiona roet in het eten te gooien. En wie beter dan Stacy om Margaret uit de nood te helpen? Fiona zal net als de rollen van Stacy en Margaret worden vertolkt door Hudgens, wat betekent dat de 30-jarige actrice maar liefst drie teksten uit haar hoofd te leren heeft!

De opnames voor het vervolg op ‘The Princess Switch’ zullen binnenkort van start gaan in Groot-Brittannië. De film wordt volgend jaar verwacht.

Krijg je maar niet genoeg van Vanessa Hudgens? Op 21 november is haar nieuwste kerstfilm ‘The Knight Before Christmas‘ te zien op Netflix, waarin ze een leerkracht vertolkt die verliefd wordt op een Britse ridder (Josh Whitehouse) die op magische wijze van de Middeleeuwen naar 2019 werd getransporteerd.

Nog meer leesvoer voor filmliefhebbers: