Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Lady Gaga stelt haar make-uplijn Haus Beauty voor met straffe campagnevideo

ZIEN: Lady Gaga stelt haar make-uplijn Haus Beauty voor met straffe campagnevideo

En die is al even straf als de zangeres zelf!

Afgelopen weekend verschenen er al enkele promoshots van Haus Beauty en nu heeft Lady Gaga ook de campagnevideo voor haar nieuwe make-uplijn online gezwierd. En deze is net zo extravagant als de zangeres zelf!

Lady Gaga kreeg al veel lof over de promoshots van haar nieuwe make-uplijn en wij hebben een voorgevoel dat dit voor haar campagnevideo ook het geval zal zijn. De zangeres begint de video met ‘Het laatste dat de wereld nodig heeft, is nog een beautymerk. Maar dat is jammer’. Vervolgens zien we verschillende looks voorbijkomen en die zeggen alvast veel over haar komende collectie. Zo zien we veel glitter, grafische looks én opvallende kleuren. We weten natuurlijk al langer dat het woord subtiel niet in het woordenboek van de blondine staat.

Haus Laboratories

De collectie is in voorverkoop beschikbaar vanaf 15 juli en bevat verschillende setjes die zowel een lipgloss als een lipliner bevatten en producten die je over je hele gezicht kan gebruiken. Voorlopig zal de collectie van Lady Gaga enkel te bestellen zijn via Amazon en dit in negen verschillende landen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: