Home FASHION & BEAUTY Beauty Lady Gaga krijgt alleen maar lof over de eerste beelden van haar...

Lady Gaga krijgt alleen maar lof over de eerste beelden van haar make-uplijn Haus Beauty

Zowel de huid van de zangeres als die van haar modellen werd niet overdreven bewerkt.

Getty

De make-uplijn van Lady Gaga is nog niet eens beschikbaar of de zangeres krijgt al uitsluitend lovende reacties. In de eerste campagnebeelden van de lijn toont ze namelijk hoe haar huid eruitziet met make-up en zonder Photoshop. Een meer dan geslaagde campagne, als je het ons vraagt!

Deze week zijn de eerste beelden van Haus Beauty opgedoken op het internet. De reacties op de promoshots zijn alvast positief, want Lady Gaga ziet er op alle foto’s prachtig uit. Al is dat niet de reden waarom de zangeres zo veel lof krijgt over de campagne. De beelden zijn namelijk zo min mogelijk bewerkt en je ziet hoe de huid van de zangeres er echt uitziet, inclusief poriën en fijne lijntjes! Ook de twee andere foto’s, waarop twee modellen te zien zijn, werden niet overdreven bewerkt in Photoshop.

Op Instagram deelde beautyaccount Trendmood alvast de eerste beelden, en de positieve reacties bleven maar komen. ‘Ze verkoopt cosmetica, geen Photoshop. Iconisch’, klinkt het in een van de comments. Daarnaast krijgt Lady Gaga ontzettend veel complimenten over de campagne. ‘Haar foto’s zijn niet overdreven bewerkt, en daar ben ik dol op’ en ‘Je ziet echt de natuurlijke textuur van haar huid’ zijn slechts enkele van de reacties.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.