https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Adele post sinds lange tijd Instagramfoto en ze ziet er onherkenbaar...

ZIEN: Adele post sinds lange tijd Instagramfoto en ze ziet er onherkenbaar uit

De zangeres poseert in een strakke, zwarte mini-jurk.

Adele
© getty

Adele (32) is een beetje uit de schijnwerpers verdwenen. Terwijl we nog steeds op nieuwe muziek van de zangeres wachten, postte ze wel sinds lange tijd een nieuwe foto op haar Instagrampagina en de Britse ziet er onherkenbaar uit.

Een van de beste zangeressen van onze tijd is zonder enige twijfel Adele. De Britse heeft een dijk van een stem en hoort met ‘Rolling in the Deep’, ‘Hello’, ‘Someone like You’ en nog vele andere hits thuis in het rijtje van de meest succesvolle artiesten ter wereld. Toch verdween ze een hele tijd terug uit de schijnwerpers en focuste ze zich vooral op de opvoeding van haar zoontje Angelo (7).

View this post on Instagram

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

A post shared by Adele (@adele) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

32ste verjaardag

Af en toe vingen we nog een glimp op van de artieste op haar Instagrampagina, maar de laatste foto die ze postte, deed onze mond toch openvallen van verbazing. Adele vierde gisteren, dinsdag 5 mei, haar tweeëndertigste verjaardag en ze wou via haar sociale media iedereen bedanken voor de vele gelukswensen. Ze poseerde in een strakke, zwarte mini-jurk en we moesten twee keer kijken om de celeb te herkennen!

Geruchten deden de laatste maanden de ronde dat Adele op dieet was en dat ze enorm veel kilo’s verloor, maar dit is de eerste keer dat we haar in volle glorie zagen poseren sinds december 2019 en dus het resultaat zagen van die vermageringskuur. Het is een beetje wennen, maar een aantal kilo’s meer of minder, volgens ons ziet de zangeres er altijd prachtig uit!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haar celeb-collega’s vinden dat ze er geweldig uitziet. ‘Hou je me voor de grap?’, schreef Chrissy Teigen en ‘Je ziet er ongelooflijk goed uit’, aldus make-upartiest James Charles en modeontwerper Virgil Abloh typte een ster-emoji.

Lees ook: