Home celebs OEPS: Adele zou per ongeluk de releasedatum van haar gloednieuw album verklapt...

OEPS: Adele zou per ongeluk de releasedatum van haar gloednieuw album verklapt hebben

Het is al vijf jaar geleden dat de zangeres ons met een nieuw album verraste.

© Getty

2020 lijkt nu al het jaar van de comebacks te zijn. Niet alleen Kim Clijsters sloeg gisteren na lange tijd weer rake ballen op het tennisterrein in Dubai, ook de Britse Adele laat opnieuw van zich horen. De 31-jarige zangeres zou afgelopen weekend tijdens het huwelijk van haar beste vriendin de releasedatum van haar gloednieuw album verklapt hebben.

Vorig jaar deden de geruchten al de ronde dat Adele volop aan een nieuw album zou werken. Eentje dat bovendien volledig geïnspireerd zou zijn op de breuk met haar toenmalige partner Simon Konecki. Het koppel ging vorig jaar in april uit elkaar nadat ze zo’n acht jaar getrouwd waren en samen hun zoontje Angelo (7) opvoedden. Hoewel de zangeres geen woord repte over de scheiding, bleek uit haar Instagramposts wel dat ze een ongelofelijk moeilijk jaar achter de rug heeft gehad. Maar Adele vechtte terug en zou nu haar gloednieuwe album zelfs sneller dan verwacht droppen.

Hello (again) from the other side 

Afgelopen weekend schitterde Adele namelijk als ceremoniemeester op de bruiloft van haar beste vriendin Laura Dockrill in Londen. En zoals je van een superster wel kan verwachten, maakte ze het huwelijksfeest compleet met een intiem gastoptreden. Maar voor Adele haar hit Rolling in the Deep inzette, had ze nog een korte, maar krachtige boodschap voor het gelukkige paar: ‘Jullie kunnen mijn nieuwe album in september verwachten’.

Een snuggere huwelijksgast legde de mededeling vast in een geluidsfragmentje dat dan ook meteen viraal ging op sociale media. Logisch als je weet dat het al vijf jaar geleden is dat Adele ons met een nieuw album verraste. Hoe haar nieuw album zal noemen, is echter nog niet geweten. Wel kan je je verwachten aan een hele reeks emotionele, maar krachtige nummers zoals we van haar gewend zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.