Home celebs BELUISTER: met dit nummer trekt Hooverphonic voor ons land naar het Songfestival

BELUISTER: met dit nummer trekt Hooverphonic voor ons land naar het Songfestival

De groep stelde hun keuze voor tijdens de ochtendshow op MNM.

hooverphonic
© Photo News

Hooverphonic was deze ochtend te gast bij MNM tijdens de ochtendshow van Peter Van de Veire. Hier hebben ze in première het nummer voorgesteld waarmee ze voor ons land naar het Songfestival in Rotterdam trekken.

Dit jaar zal Hooverphonic ons vertegenwoordigen op het Songfestival dat voor de gelegenheid doorgaat in Rotterdam. Deze ochtend hebben ze voor het eerst hun gekozen nummer bekendgemaakt en dat deed het drietal in de ochtendshow van Peter Van de Veire op MNM.

Het liedje kreeg de titel ‘Release Me’ en past volgens het drietal perfect bij de sfeer van de groep. Wie het nummer deze ochtend gemist heeft, kan het ondertussen beluisteren op YouTube. Later op de dag zal ook de bijhorende videoclip vrijgegeven worden. Vanavond zijn Luka Cruysberghs, Alex Callier en Raymond Geerts tot slot nog te gast bij Danira Boukhriss in ‘Vandaag’. Hier zullen ze wat meer over het nummer vertellen en verduidelijken waarom ze net deze song gekozen hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het Songfestival gaat dit jaar door in Rotterdam. België zit in de eerste halve finale die zal plaatsvinden op 12 mei. Hier moeten ze het opnemen tegen onder andere Ierland, Zweden en Australië. Als Hooverphonic zich bij de eerste tien deelnemers weet te plaatsen, mogen Luka, Alex en Raymond door naar de finale op zaterdag 16 mei.

Lees ook: